Eilandrijk Borgmeren, Bouwnummer 25

Perceelopp.

739 m2

Omschrijving

Eilandrijk Borgmeren (fase 3a) te Harkstede

Wonen aan de Borgmeren in Harkstede? Uw eigen ‘droomwoning’ realiseren op een ruime kavel van 735 m² tot 1.976 m²? Dat kan op een zelf te ontwikkelen kavel in Eilandrijk, in de woonwijk Borgmeren. De woonwijk Borgmeren ligt pal aan de Harkstederplas welke samen met de kleinere Scharmerplas de Borgmeren vormt. Een heerlijk woon- en recreatiegebied in een natuurlijke omgeving met de bruisende Stad binnen handbereik. Ook het dorp Harkstede met een levendige en goed verzorgde dorpskern ligt op een steenworp afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de kapper, bloemist, bibliotheek en/of sportschool. De kinderen gaan naar school op één van beide basisscholen of gaan naar een kinderdagverblijf.

In Eilandrijk komen 29 vrije en zelf te ontwikkelen droomkavels. In het plan staat ‘Wonen aan water’ centraal. Een deel van de kavels ligt dan ook rechtstreeks aan het water. Naast beschoeiing maken taluds en een aangrenzend deel buitenwater deel uit van de te verkopen kavels. Ter verhoging van de beleving vanaf het water wordt hier geen bebouwing (bergingen, tuinhuis of botenberging) toegestaan. Wel behoort een aanlegplaats voor roei- of zeilboot op de kavel tot de mogelijkheden. Eén en ander wordt via vergunningverlening geregeld.

De kavels:
Alle kavels zijn goed bereikbaar en hebben een afmeting van ruim 735 m² tot maximaal 1.976 m² waarop u uw eigen fraaie droomwoning kunt realiseren. Hierbij heeft u als koper een grote mate van keuzevrijheid om uw eigen vrijstaande woning te realiseren. Denk hierbij niet alleen aan woningtype maar ook heeft u de keuze uit een flexibele indeling. Levensloopbestendig of aanpasbaar bouwen wat werken in of vanuit huis mogelijk maakt behoren ook tot de mogelijkheden. Uitgangspunt is duurzaam bouwen en inrichten waaraan de gemeente verschillende spelregels c.q. eisen heeft verbonden. De gemeente stelt o.a. als eis dat er voor iedere kavel een hoogwaardig woningontwerp wordt gepresenteerd.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen droomwoning. U koopt de kavel en neemt zelf een vrij te kiezen architect en aannemer in de arm of u kiest uit een voorgestelde woningen die nog volledig aanpasbaar zijn naar uw individuele woonwensen. Daarnaast is het van belang om uw auto(‘s) zoveel mogelijk op eigen terrein te parkeren. Openbare parkeerplaatsen worden niet aangelegd.

Duurzaam bouwen:
Bij duurzaam bouwen en wonen draait het om kwaliteit. Kwaliteit van de woning én de woonomgeving. Een duurzame woning voldoet bovendien aan de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en levensloopbestendigheid. Bij de realisatie van de nieuwe woningen van Eilandrijk vormt dit vanzelfsprekend het uitgangspunt. Kopers van een kavel in Eilandrijk zullen dan ook gestimuleerd worden om duurzame keuzes te maken bij de bouw van hun nieuwe huis.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
Status
Verkocht

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
739 m2

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Eilandrijk