Zoekservice

Vind jouw droomhuis met onze online zoekservice!

Op zoek naar jouw ideale thuis, maar geen zin in eindeloos scrollen door talloze websites? Wij hebben dé oplossing voor jou! Welkom bij onze huizenzoekservice die jouw zoektocht naar het perfecte huis eenvoudiger dan ooit maakt.

Bij Beks Makelaardij begrijpen we dat het vinden van een nieuwe woning een spannend avontuur is, en we zijn hier om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze geavanceerde zoekservice heb je de sleutel in handen, zonder ook maar één cent te betalen. Ja, je leest het goed: onze service is helemaal GRATIS!

Direct aanmelden »

Hoe werkt het?


  • Inschrijven: Meld je vandaag nog aan en creëer jouw persoonlijke account. Het kost slechts enkele minuten om je in te schrijven en je kunt op elk moment weer stoppen.
  • Woonwensen invullen: Vertel ons jouw droomscenario. Droom jij van een knus appartement in de stad, een vrijstaande woonboerderij op het platteland, of zoek je een modern herenhuis met alle luxe voorzieningen? Met onze uitgebreide lijst van woonwensen, kun je precies aan ons doorgeven wat je zoekt.
  • Ontvang matchmails: Zodra je jouw woonwensen hebt ingevuld, gaan wij aan de slag. Je ontvangt regelmatig per e-mail een selectie van woningen die perfect passen bij jouw woonwensen. De gematchte woningen die we sturen zijn niet alleen van Beks Makelaardij zelf, maar ook van andere makelaars in de regio.


Waarom kiezen voor onze zoekservice?


  • Als eerste op de hoogte: Doordat ons systeem gekoppeld is aan het bronbestand, ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, vaak nog voordat deze op landelijke platformen verschijnen.
  • Tijdsbesparing: Geen eindeloze uren meer verspillen aan het doorzoeken van verschillende websites. Wij brengen ons aanbod rechtstreeks naar jouw inbox, zodat je snel kunt reageren op de woningen die jou het meeste aanspreken.
  • Flexibiliteit: Onze service is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Veranderen jouw woonwensen veranderen, dan kan je deze eenvoudig bijwerken in je account.
  • Gratis en vrijblijvend: Het beste van alles is dat onze zoekservice volledig gratis is en dat je je op elk moment kunt uitschrijven, zonder enige verplichting.


Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze huiszoekservice en laat ons je helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Met Beks Makelaardij en onze partners aan je zijde, is de zoektocht naar je perfecte woning nog nooit zo eenvoudig geweest. 


Meld mij aan voor de zoekservice

Contact
Beks Makelaardij Ten Boer
Koopmansplein 23
9791MD Ten Boer

T: 050 - 302 2191
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
 
Beks Makelaardij Harkstede
Hoofdweg 64
9617AJ Harkstede

T: 050 - 404 2400
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
Volg ons via:

Wij zijn lid van: