Uiterdijk 34, 9959PL ONDERDENDAM

Vraagprijs

€ 498.500 kosten koper

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

522 m2

Omschrijving

Op een prachtige plek aan het Winsumerdiep gelegen vrijstaand woonhuis volop mogelijkheden! Gelegen aan de uiterste rand van Onderdendam geniet je hier van een vrij uitzicht over de landerijen. Ben je watersportliefhebber? Dan zit je hier op een gouden plek! Met twee ligplaatsen voor de deur ligt het prachtige stroomgebied van het Reitdiep aan je voeten!

In het nabij gelegen Winsum (4 km) en Bedum (5 km) kun je terecht voor alle benodigde voorzieningen. Het stadse vertier van Groningen is op fietsafstand (12 km). De perfecte plek voor mensen die houden van rust en natuur maar die ook het bruisende stadsleven niet willen missen!

Dit verrassende woonhuis met inpandige schuur- en garageruimte is ruim, sfeervol en comfortabel.

Ruim door de aanwezigheid van maar liefst 225 m² gebruiksoppervlakte. Uitstekend geschikt voor een groot gezin (vijf slaapkamers) maar ook voor iemand is geheel gelijkvloers wil wonen want het huis is levensloopbestendig. Ook de ruime inpandige schuur- en garageruimte maakt multifunctioneel gebruik mogelijk.

Zeer sfeervol zijn de houten zoldering en houtkachel in de woonkamer en de prachtige woonkeuken in landelijke stijl. En wat te denken van de besloten en onderhoudsarme tuin met recent geplaatste overkapping? Laat de zomer maar komen!

De woning doet zeer comfortabel aan en voldoet qua luxe aan de hedendaags wensen. Voorzien van een luxe woonkeuken, modern sanitair, gedeeltelijk vloerverwarming en gedeeltelijk airconditioned. Aan de binnen- en buitenzijde is de woning goed onderhouden.

Het huis heeft dak-, muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van een automatisch gestookte biomassaketel. Aan de woning is een EPA label B toegekend.

Indeling begane grond:
Entree/hal; toilet; woonkamer van circa 41 m²; woonkeuken van circa 20 m²; tweede keuken, ook geschikt als werkkamer circa 20 m²; inpandige garage- en schuurruimte circa 34 m² met toegang tot bergzolder; tweede hal met daaraan: was- stookruimte; slaapkamer van circa 10 m²; toilet; badkamer met inloopdouche, hoekbad en badkamermeubel; walk-in-closet van circa 5 m²; drie slaapkamers van respectievelijk 12, 15 en 17 m².

Indeling verdieping:
Ruime overloop met mogelijkheid voor slaapkamer; slaapkamer met vloeroppervlakte van circa 16 m².

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 522 m²
- gebruik van twee ligplaatsen is overdraagbaar aan koper
- gezien het oorspronkelijke bouwjaar wordt de ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 498.500 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1830
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Mansarde dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
225 m2
Overige inpandige ruimte
74 m2
Perceeloppervlakte
522 m2
Inhoud
1.068 m3

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
B

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht, aan vaarwater
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview