Scheemderstraat 26, 9635AG NOORDBROEK

Woonopp.

93 m2

Perceelopp.

706 m2

Omschrijving

Charmant vrijstaand woonhuis aan de rand van Noordbroek met een diepe achtertuin en een werkelijk fantastisch vrij uitzicht…..Van de keukentafel kijk je uit over de achterliggende landerijen, wie krijgt daar niet de lentekriebels van!

De woning is gelegen op een ruim perceel van 706 m² en heeft een speelse indeling. Er zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan één de begane grond. Op de verdieping is het mogelijk om een extra (derde) slaapkamer te realiseren. Geheel gelijkvloers wonen behoort ook tot de mogelijkheden, gezien de badkamer op de begane grond. De ruime bijkeuken zou je ook kunnen gebruiken als bijvoorbeeld praktijkruimte door de aanwezigheid van een toiletruimte en een eigen entree aan de voorzijde.

De woonkamer en keuken zijn tezamen circa 37 m² groot. De keuken (2008) heeft een fraai natuurstenen aanrechtblad en een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven. De badkamer op de begane grond heeft net sanitair (toilet, douche en een badkamermeubel).

Maak een afspraak voor bezichtiging van deze verrassende leuke woning op een unieke plek!

Indeling begane grond:
Hal/entree; badkamer; slaapkamer van circa 9 m²; woonkamer (met gashaard) en open keuken, totaal circa 37 m²; bijkeuken circa 13 m² met toiletruimte;

Indeling verdieping:
Overloop; slaapkamer met vloeroppervlakte circa 14 m²; bergruimte met vloeroppervlakte van circa 18 m² (mogelijk te verbouwen tot derde slaapkamer).

Bijzonderheden:
- vrijstaande houten berging met overkapping
- C.V. ketel 2016
- EPA label C
- gezien oorspronkelijke bouwjaar wordt de ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen
- levering bij notariaat Slochteren

Lees meer...
Streetview