Oudeweg 33, 9608PJ WESTERBROEK

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

1.238 m2

Omschrijving

WONEN IN DE NATUUR! Vrijstaand wonen op een prachtige locatie aan de rand van natuurgebied Westerbroek. Vanuit de woonkamer heb je zicht op het ooievaarsnest, aan de achterzijde is er vanuit de riante woonkeuken vrij uitzicht over de landerijen….

Wil jij de hectiek van de stad ontvluchten maar toch ook de stedelijke voorzieningen binnen handbereik hebben? Dan is dit dè perfecte locatie voor het verwezenlijken van je woonwensen! De ligging aan de rand van het wandelgebied maakt dit tot een uniek object voor de liefhebbers van landelijk en rustig wonen.

Het woonhuis is oorspronkelijk in 1958 gebouwd en in 2000 aan de achterzijde aangebouwd met een riante woonkeuken van circa 32m². Het voorhuis heeft een ruime, sfeervolle woonkamer van maar liefst circa 40m². De badkamer en het toilet zijn recentelijk vernieuwd.

Naast de woning staat een bijgebouw van circa 52m², momenteel in gebruik als schuurruimte en dubbele garage. Deze ruimte heeft een betonnen vloer, een smeerkelder en er is een aansluiting voor water en krachtstroom.

Word je enthousiast van het bovenstaande? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging van dit gouden plekje!

Indeling woonhuis begane grond:
zij-entree; woonkeuken (circa 32m²) met hoekopgestelde keuken voorzien van diverse apparatuur; openslaande deuren naar de tuin; L- vormige woonkamer met erker en sfeervolle houtkachel (circa 40m²); hal met tot de kelderruimte, het toilet en de badkamer (voorzien van een inloopdouche en een wastafel).

1ste verdieping:
ruime overloop met dakkapel en studeer/werkruimte; twee slaapkamers (respectievelijk circa 11m² en 15m²). Vanuit de woonkeuken is via een vaste trap de riante derde slaapkamer bereikbaar (circa 21m²), deze bevindt zich boven de woonkeuken.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 135 m²
- perceelgrootte 1.238 m²
- gezien het oorspronkelijke bouwjaar wordt de ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen

Lees meer...
Streetview