Laan der Kruisheren 75, 9617EM HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 499.500 kosten koper

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

600 m2

Omschrijving

In de ruim opgezette villawijk De Borgmeren gelegen vrijstaande woning met een aangebouwde GARAGE, VIER SLAAPKAMERS op de eerste verdieping en een riante tweede zolderverdieping. De woning heeft een moderne, in 2021 vernieuwde keuken. Het geheel is gelegen op een mooie kavel van 600 m². Je vindt hier een verrassend grote achtertuin met een zonneterras en een fraaie overkapping voor lange zomeravonden…….

De woning is gelegen aan een brede laan in een kinderrijke buurt met goede faciliteiten in de directe nabijheid. Op loopafstand bevindt zich het multifunctionele moderne verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisscholen, bibliotheek en een sportzaal.

Gelegen aan de rand van een recreatie waterplas, zal je 's zomers in deze wijk op menige oprit een zeilbootje, kano of surfplank aantreffen. Om te kunnen genieten van de zwem-, vis- en vaarmogelijkheden die de recreatieplas te bieden heeft, hoef je slechts de straat over te steken!

Harkstede, op tien autominuten van het centrum van Groningen, heeft eigen winkelvoorzieningen en een goede busverbinding naar Groningen en Hoogezand. Vermeldenswaardig is het actieve (sport)verenigingsleven en de moderne sportaccommodaties (o.a. voetbalvelden, tennispark en een grote sporthal).

Kortom: een ideale gezinswoning op een schitterende locatie onder de rook van Groningen!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer met half- open keuken (totaal circa 57 m²) en openslaande deuren naar de tuin; garage (inpandig bereikbaar)

indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer 1 (circa 11 m²); slaapkamer 2 (circa 14 m²); slaapkamer 3 (circa 8 m²); slaapkamer 4 (circa 8,0 m²); badkamer met douche, toilet en badkamermeubel;

tweede verdieping (bereikbaar middels een vaste trap):
ruime bergzolder met tevens c.v. opstelling en wasmachineaansluiting. Op de zolderverdieping kunnen extra slaapkamers gerealiseerd worden.

Bijzonderheden:
- EPA label A
- 8 zonnepanelen
- vernieuwde luxe keuken 2021 met Siemens inbouwapparatuur (o.a. inductiekookplaat)
- c.v ketel 2019
- vrijstaande houten berging in de tuin
- fraaie overkapping/veranda met elektra

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 499.500 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
600 m2
Inhoud
582 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
A

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview