Hamweg 22, 9617AS HARKSTEDE

Woonopp.

82 m2

Perceelopp.

629 m2

Omschrijving

TE KOOP: Karakteristieke vrijstaande woning met mogelijkheden "ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN".

Charmante vrijstaande woning uit 1932, in originele staat met diverse details uit vervlogen tijd, op een ruime kavel van 629m² eigen grond nabij het centrum van Harkstede gelegen. Men dient rekening te houden met modernisering, voor wie daar niet voor terug deinst is dit een uitgesproken kans om je eigen droomhuis te realiseren, van klushuis naar droomhuis! Op de begane grond is er een slaapkamer en sanitair aanwezig en zijn er 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De woning wordt middels cv-radiatoren verwarmd.

Maak snel een afspraak, wij laten u de woning graag zien!

OMGEVING:
Harkstede is gelegen op fietsafstand van het centrum van Groningen (tien autominuten) en heeft eigen winkel- (supermarkt) en zorgvoorzieningen (huisarts, tandarts, fysiotherapeut). In het moderne verzamelgebouw de Borgstee zijn twee basisscholen, kinderopvang en een grote sporthal gevestigd.

INDELING:
Begane grond: entree; keuken; kelder; bijkeuken met witgoed aansluitingen, cv- opstelling en achter-entree; douche; toilet; woonkamer; slaapkamer.

Eerste verdieping: overloop; bergruimte; 3 slaapkamers van respectievelijk 4 m², 5 m² en 11 m² (op 1,5 m hoogte gemeten); bergzolder.

KENMERKEN:
Karakteristieke Kluswoning met mogelijkheden
Kavel van 629 m²
Energielabel G
CV ketel Nefit HRC 24 CW4 (bouwjaar 2009, eigendom)
Geen aardbevingschade gemeld door verkoper
SNN subsidie verduurzaming en verbetering € 10.000,- nog aan te vragen door koper
Asbest clausule wordt opgenomen in koopovereenkomst

LET OP:
In de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen;
‘Koper is bekend dat het bouwjaar van de woning 1932 is, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de deugdelijkheid van de fundering, daken, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet- beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper’.

Lees meer...
Streetview