Bovenkruier 14, 9617BT HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 399.900 kosten koper

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

1.429 m2

Omschrijving

TE KOOP: Vrijstaande woning met bijgebouwen op een prachtige locatie aan de rand van Harkstede!

DE WONING

Op een schitterende locatie in het groen verscholen, aan de rand van een woonwijk, staat dit vrijstaande woonhuis met meerdere bijgebouwen (samen circa 198 m² groot!). Uniek gelegen op een ruime kavel van maar liefst 1429 m², met aan de achterzijde een fantastisch vrij uitzicht over de landerijen grenzend aan het Meerstad gebied.
De woning heeft naast de ruime woonkamer met open keuken (circa 5 jaar oud) onder andere een slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloop bestendig). Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en de mogelijkheid voor een derde.
De riante tuin met diverse bomen biedt volop ruimte voor het “echte” buitenleven gevoel, en de aanwezigheid van de twee garages, werkplaats en overige bijgebouwen maakt het voor veel verschillende doeleinden en hobby's geschikt
Men dient rekening te houden met enige modernisering.

OMGEVING

Harkstede is gelegen op fietsafstand van het centrum van Groningen (tien autominuten) en heeft eigen winkel- (supermarkt) en zorgvoorzieningen ( huisarts, tandarts, fysiotherapeut). In het moderne verzamelgebouw de Borghstee zijn twee basisscholen, een crèche, kinderopvang en een grote sporthal gevestigd.

Kortom: dit is een ideale gezinswoning voor mensen die vrij willen wonen met de gemakken van de dorpsvoorzieningen en de stad Groningen vlakbij!

INDELING

Begane grond: entree; toilet; kelder; slaapkamer; woonkamer met open keuken; badkamer met 2e toilet, ligbad, wastafel en douche; bijkeuken; berging; tochtportaaltje met achterentree.

Eerste verdieping: overloop; bergruimte ( mogelijkheid werk/slaapkamer), twee slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 15 m²; zolder/berg ruimte.

Twee garages, en maar liefst 5 x (berging/werkplaats/overige) op eigen terrein aanwezig.

KENMERKEN

10 Zonnepanelen (2016)
Spouwmuur isolatie
Dubbel glas
Inductie kookplaat
Remeha cv installatie, eigendom (2021)
Perceel 1429 m²
Circa 198 m² externe bergruimte
Vrij uitzicht
Snel te aanvaarden
Subsidie SNN, € 7.500,- nog beschikbaar (aan te vragen) voor koper (s).
- LET OP:
In de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen;
‘Koper is bekend dat het bouwjaar van de woning 1957 is, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de deugdelijkheid van de fundering, daken, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet- beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper’.
- EN:
In de koopovereenkomst wordt derhalve de niet zelfbewoningsclausule opgenomen;
‘Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft bewoond en dat hij derhalve niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen’.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 399.900 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Externe bergruimte
198 m2
Perceeloppervlakte
1.429 m2
Inhoud
460 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
E

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview