Albert Coendersstraat 9, 9831PH ADUARD

Vraagprijs

€ 287.500 kosten koper

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

225 m2

Omschrijving

TE KOOP: PRACHTIGE RUIME EENGEZINSWONING MET GARAGE EN TUIN

OMSCHRIJVING:
Royaal wonen in een goed onderhouden twee-onder-één-kap woning, met garage en aangelegde tuin, in een rustige en kindvriendelijke straat in het dorp Aduard!
De woning kenmerkt zich door de grote raampartijen met veel lichtinval, een ruime, moderne woonkeuken met schuifpui die toegang biedt tot de fraai aangelegde besloten achtertuin met ruim terras. Verder beschikt de woning over maar liefst vier slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met 2e toilet. De aangebouwde stenen garage is inpandig vanuit de woonkeuken bereikbaar.
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging om uzelf te overtuigen!

LOCATIE:
Aduard is een dorp met een rijke geschiedenis en ligt op nog geen 10 kilometer van de stad Groningen. Op de fiets ben je daar in het centrum binnen 30 minuten en met de auto in 10 minuten, bovendien is er een directe busverbinding.
Het dorp is zeer compleet qua voorzieningen, de groenteboer verkoopt ook brood en bloemen, verder is er een slager en supermarkt en beschikt het dorp over een basisschool. In Multifunctioneel Centrum De Meeden komen alle overige voorzieningen samen, zoals het gezondheidscentrum (met Huisartsenpraktijk, Fysiotherapie en Servicepunt Apotheek Zuidhorn), de openbare bibliotheek en een sporthal. Het sportpark, met voetbalvelden, drafbaan en tennisbanen, ligt achter De Meeden.
Kortom in Aduard kun je genieten van de rust van een dorp, met voldoende voorzieningen, op fietsafstand van de stad Groningen.

INDELING:
Begane grond: Entree met ruime hal, toilet, meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer. De doorzon woonkamer is circa 28 m² groot en voorzien van een onderhoudsvriendelijke PVC vloer. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken (circa 16 m²) bereikbaar die voorzien is van een luxe keukenopstelling met koel-vriescombinatie, oven, combi-oven, vijf-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, hier is volop ruimte om gezellig te tafelen en via de schuifpui loop je zo de tuin in. Vanuit de keuken is ook de garage te bereiken, waarvan het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2014.

Eerste verdieping: Overloop, badkamer voorzien van tweede toilet, ligbad, douche en wastafelmeubel. De drie slaapkamers zijn circa 14 m², 13 m² en 9 m² groot en voorzien van kunststofkozijnen met kantel/kiepramen, horren en screens, de slaapkamer aan de voorkant heeft een eigen wastafel.

Tweede verdieping: Via vaste trap kom je op de tweede verdieping met plaats voor wasmachine en droger (witgoedaansluitingen), hier bevindt zich ook de combiketel (2017) en is nog een bergruimte, aan beide kanten bevinden zich Velux dakramen. De ruime slaapkamer van circa 17 m² is aan de achterzijde voorzien van een dakkapel en aan de voorzijde bevindt zich ook een Velux dakraam. Achter de knieschotten op de slaapkamer zijn nog bergingen gerealiseerd.

Garage van circa 20 m² vanuit de woning te bereiken.

ENERGIEVERBRUIK:
Gas 1325 m³ en Electra 2663 kWh

KENMERKEN:
Volledig geïsoleerde woning met energielabel B
Voorzien van dubbel glas, grotendeels kunststofkozijnen (HR++)
Remeha Calenta 40C CW5 ( eigendom, bouwjaar 2017)
Woonkeuken met nieuwe keukenopstelling (PELGRIM 2021, met 8 jaar garantie op apparatuur)
Dak garage vervangen houtwerk + isolatie + dakleer (2014)
Waterontharder aanwezig (2021)
Eigen oprit voor twee auto’s met garage
Besloten tuin op het zuidwesten
Buitenzonwering en horren aanwezig
Vier ruime slaapkamers
Vloerverwarming in badkamer en keuken
Rustig wonen nabij de stad Groningen
Aanvaarding In overleg
Ouderdomsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 287.500 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m2
Overige inpandige ruimte
20 m2
Perceeloppervlakte
225 m2
Inhoud
526 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
B

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview