Huis verkopen

Juiste waardebepaling, professioneel onderhandelen en juridische waarborgen. Bij Beks Makelaardij beseffen we wat je van een makelaar verlangt. Daarbij zijn we net zo kritisch als jij. We zijn alleen tevreden met het beste resultaat.


Lokale kennis en deskundigheid

Wanneer je kiest voor een lokale makelaar als Beks Makelaardij heeft dat belangrijke voordelen. Allereerst: we kennen de zoeker in jouw woongebied al. Daarmee kun je winst in de verkooptijd boeken. En minstens zo belangrijk in deze regio: we beschikken als plaatselijke makelaars over bevingskennis. Ook weten we hoe om te gaan met het schadedossier en wat dit betekent voor de verkoop van je huis. Zodoende kunnen we zowel jou als de koper zo volledig mogelijk informeren. Met als doel: een geslaagde en zorgeloze woningverkoop.

Natuurlijk nemen we de tijd om goed te luisteren naar al jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een zo hoog mogelijke opbrengst of snel verkopen? Zo weten we van tevoren precies wat we aan elkaar hebben.

Tot slot: bij een goed verkoopplan hoort ook een goede presentatie op de verschillende verkoopkanalen. Als Beks Makelaardij maken we daar vanzelfsprekend veel werk van. Van funda tot Facebook.


Nieuwsgierig hoe Beks Makelaardij jou kan helpen bij het goed verkopen van je huis? Neem contact met ons op. We leggen het je graag uit.


Neem contact met mij op

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

*
Contact
Beks Makelaardij Ten Boer
Koopmansplein 23
9791MD Ten Boer

T: 050 - 302 2191
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
 
Beks Makelaardij Harkstede
Hoofdweg 64
9617AJ Harkstede

T: 050 - 404 2400
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
Volg ons via:

Wij zijn lid van: