Je droomhuis realiseren start met de ideale financiering!

Heb je je zinnen gezet op een prachtige kavel om je droomhuis op te bouwen? En ga je op zoek naar een architect en aannemer om die wensen te realiseren?
Denk dan eerst aan de financiering. Hoeveel kun je lenen? Wat zijn de voorwaarden? Je wilt straks natuurlijk genieten van je nieuwe huis, maar ook ruimte overhouden voor andere leuke dingen...


De Beks Groep helpt je daar graag bij. Wij nemen je alle rompslomp omtrent de financiering en de verzekeringen uit handen. Want weet jij precies hoe zit het met het bouwdepot, bouwvergunning, overbruggingshypotheek, bouwgarantie, opstalverzekering, bouwtermijnen etc.?


Laat ons dat regelen, zodat jij tijd overhoudt voor het uitzoeken van die droomkeuken!
Bel ons voor een kennismakingsgesprek 050 302 21 91 of mail martine@beksgroep.nl.
Samen kunnen we in een eerste gesprek -vrijblijvend- kijken wat slim is om te doen.
Wij hebben een goed inzicht in het woud van hypotheekverstrekkers en verzekeraars en kunnen je onafhankelijk adviseren met Groningse nuchterheid.


Onze adviseurs in Harkstede en Ten Boer zijn op alle werkdagen aanwezig en desgewenst op afspraak, ook ‘s avonds. We zitten om de hoek, dus lekker dichtbij. Uiteraard houden wij ons aan de Corona-maatregelen. Wil je liever telefonisch een afspraak of via Zoom? Ook dat kan!

Tot gauw!


Contact
Beks Makelaardij Ten Boer
Burgemeester Triezenbergstraat 30
9791CC Ten Boer

T: 050 - 302 2191
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
 
Beks Makelaardij Harkstede
Hoofdweg 64
9617AJ Harkstede

T: 050 - 404 2400
E: makelaardij@beksmakelaardij.nl
Volg ons via:

Wij zijn lid van: