Zuidwende 20, 9791JC TEN BOER

Woonopp.

106 m2

Perceelopp.

395 m2

Omschrijving

Deze goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met berging, carport en overkapping heeft een ruimtelijke en rustige ligging! Daarnaast is de woonkamer tuingericht met toegang naar het terras voorzien van een overkapping en een tuin met vrijstaande houten tuinhuis op het zuiden gelegen. Tijdens de bouw is de woning vergroot en vormgegeven met een slaapkamer op de begane grond waardoor het een levensloopbestendige woning is.

Ten Boer is een gezellig dorp en heeft ca. 4750 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen als supermarkten, winkels, sportfaciliteiten, zwembad, scholen en kinderopvang en is gunstig gelegen tussen Groningen en Delfzijl.

Begane grond:
Eigen oprit met parkeerplaats voor of onder de carport, zij-entree, compacte hal, meterkast, provisie ruimte, toilet en trapopgang, L-vormige tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien hoekopgestelde keuken, vanuit de hal toegang naar de ruime slaapkamer met wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop, nette badkamer voorzien van wastafel, douchecabine, tweede toilet en ligbad. Drie slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer toegang heeft tot een inpandig balkon.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar grote zolderkamer met de mogelijkheid om slaapkamer(s) te creëren.

BIJZONDERHEDEN
* slaapkamer op de begane grond
* inpandig balkon
* carport

Lees meer...
Streetview