Zonland 137, 9734BR GRONINGEN

Vraagprijs

€ 299.500 kosten koper

Woonopp.

148 m2

Perceelopp.

175 m2

Omschrijving

HET VAKANTIEGEVOEL IN DRIELANDEN

OPEN HUIS zaterdag 23 februari 12.00 TOT 13.30 UUR

De verkoper aan het woord: "Als we in het weekend op het terras ontbijten, onder het toeziend oog van een groepje nieuwsgierige Groningse Blaarkoppen (inclusief kalfjes), geeft ons dit een vakantiegevoel. Soms wordt de rust kort verstoord door wat zwanen die de sloot gebruiken als start- of landingsbaan, het zij ze vergeven. Wij hebben 's ochtends genoten van de langskomende reeën en de kleurige ijsvogeltjes aan de waterkant. De schitterende avondzon op de eigen vlonder heeft ons de afgelopen 25 jaar naast het vakantiegevoel een gevoel van vrijheid en rust gegeven. De ideale overgang tussen stad en platteland hebben wij als heel prettig ervaren. Vanuit huis wandel je zo de natuur in, maar evengoed ben je in 15 minuten op de Grote Markt. Oh ja, als je met de auto het wijkje in komt rijden: rustig aan want kinderen spelen hier op straat!".

Zonland 137 betreft een zogenaamde Dijkwoning, gelegen in de groene wijk Drielanden, een ecologische wijk in het noordoosten van de stad Groningen. De dijkwoningen zijn gesitueerd aan de rand van Zonland met uitzicht over het Groningse landschap. De huizen zijn bijzonder van architectuur met veel groen en grote raampartijen. In 2002 is de woning voorzien van een ruime dakopbouw waardoor het woonoppervlakte nu maar liefst 150 m2. bedraagt.

Maak een afspraak voor een bezichtiging om de speelse indeling en de verrassende ruimtes te ervaren. Het prachtige uitzicht vanuit de woonkamer is de moeite meer dan waard!

Indeling begane grond:
Hal/entree; slaapkamer van circa 11 m2; slaapkamer van 15 m2; zeer ruime badkamer met toilet; romantisch ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel;

Indeling eerste verdieping:
overloop; toilet; U-vormige woonkamer met half-open keuken, totaal circa 52 m2; vanuit de woonkamer wordt via een buitentrap de achtertuin bereikt;

Indeling tweede verdieping:
multifunctionele ruimte van 33 m2 met frans balkon, geschikt als slaapkamer en/of werkkamer. Deze ruimte is ook eenvoudig in te delen in twee ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
- parkeren op eigen terrein
- 3 bergingen aan de voorzijde
- natuurstenen (plavuizen)vloer op de begane grond, houten vloer op de verdieping
- badkamer met vloerverwarming
- moderne, in 2014 vernieuwde keuken
- schitterende buitenruimte met fraai aangelegde tuin en vlonder aan de waterkant

Lees meer...
Streetview