Woudbloemlaan 14, 9618PA WOUDBLOEM

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

1.295 m2

Omschrijving

Prachtig landelijk wonen nabij de stad Groningen! Net buiten Harkstede, op fietsafstand van het centrum van Groningen (13 kilometer) ligt dit sfeervol gerenoveerde vrijstaande woonhuis met garage/schuur, een stalruimte en een gedraineerde paddock. Een uitgelezen kans voor mensen die buiten willen wonen met stedelijke voorzieningen in de directe nabijheid!

U kunt hier wonen in een werkelijk prachtige leefomgeving. Ten oosten van Woudbloem begint een natuurgebied rond de riviertjes Scharmer Ae en de Slochter Ae. Dit natuurgebied (Ae's Woudbloem) maakt deel uit van een groter natuurgebied 't Roegwold (totaal ca 1700 hectare) met onder andere wandel- en fietsroutes, uitzichtpunten, mogelijkheden voor kanovaart. Mocht u besluiten tot een bezichtiging van deze woning, reserveer dan wat extra tijd om u te oriënteren in deze prachtige omgeving, het is zeker de moeite waard!

De woning maakt deel uit van een "streekje" van vijf vrijstaande woningen en een twee-onder-een kapwoning. De te verkopen woning is de laatste van de rij en hierdoor het mooist gelegen met een schitterend vrij uitzicht zover de horizon strekt.

De huidige eigenaren hebben de woning sinds 2012 op uiterst sfeervolle en stijlvolle wijze verbouwd en gerenoveerd. Zo is er een ruime badkamer gerealiseerd en is er een karakteristieke zelf gebouwde keuken met o.a. een modern 6-pits fornuis (Smeg) aanwezig. De woonkamer, met balkenplafond en houtkachel is prima bemeten zodat er een grote eettafel geplaatst kan worden. Er is een werk/studieruimte grenzend aan de woonkamer (voormalige doucheruimte). Op de verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer met twee extra geplaatste dakramen en een tweede slaapkamer aan de achterzijde.

In 2014 is er een stalruimte gebouwd met drie paardenboxen (ieder 2,70 x 2.60) en een zadelruimte. Achter op het terrein is tevens een gedraineerde paddock aanwezig.

Indeling begane grond:
zijentree; hal; badkamer met doucheruimte, toilet; stookruimte; dichte keuken van circa 12 m2 met deur naar achtergelegen terras (gedeeltelijk overdekt); woonkamer van circa 25 m2; studie-werkruimte van circa 3 m2;

Indeling verdieping:
slaapkamer van circa 27 m2; slaapkamer van circa 13 m2.

bijzonderheden:
- geheel voorzien van dubbele beglazing
- c.v. ketel 2012
- houten geveldelen voorzijde recent vernieuwd
- schuurruimte (circa 30 m2) met smeerkelder
- kavelgrootte 1295 m2.

Lees meer...
Streetview