Woltenlaan 12, 9626BL SCHILDWOLDE

Woonopp.

209 m2

Perceelopp.

2.450 m2

Omschrijving

IN VERBAND MET HET OVERWELDIGENDE AANTAL AANVRAGEN WORDEN VANAF DONDERDAG 3 FEBRUARI GEEN AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER IN BEHANDELING GENOMEN. INDIEN JE MAILT WORDT JE OP EEN RESERVELIJST GEPLAATST.

Op een bijzonder fraaie plek gelegen VRIJSTAANDE WONING met ATELIER-PRAKTIJK-HOBBYRUIMTE aan de rand van Schildwolde. De ligging is aan een rustig laantje, aan de voorzijde grenzend aan een bosrand, de achtertuin grenzend aan de landerijen. Op loopafstand van het natuurgebied ’t Roegwolt en vlakbij het recreatiegebied van het Schildmeer.

Een GOUDEN PLEK voor liefhebbers van landelijk wonen met een hang naar ruimte, rust en natuur. Voorzieningen als winkels, sportverenigingen, basisschool zijn aanwezig in Schildwolde. Mooi centraal gelegen ten opzichte van zowel Groningen als Hoogezand, Appingedam en Delfzijl.

Het betreft een ruim woonhuis met twee slaapkamer en een badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping, dus zeer geschikt voor een groter gezin. De oorspronkelijke paardenschuur is verbouwd tot een prachtig lichte multifunctionele ruimte van circa 50 m2, ideaal voor bijvoorbeeld een atelier- of praktijkruimte.

Maar de achtertuin is hèt sellingpoint bij uitstek….. Omgeven door het groen en met een schitterend weids uitzicht over de landerijen is dit voor de liefhebber een waar paradijsje……

Indeling begane grond:
Entree/hal; woonkamer met open keuken, totaal circa 55 m2; openslaande deuren naar de tuin; halletje met daaraan het toilet; badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel; slaapkamer van circa 9 m2; slaapkamer van circa 15 m2 met deur naar de tuin; bijkeuken/berging (via vlizotrap ruime bergzolder te bereiken); multifunctionele ruimte van 50 m2 met eigen toiletruimte; zolderruimte boven multifunctionele ruimte;

Indeling verdieping:
Overloop met bergruimte; slaapkamer van circa 15 m2 vloeroppervlakte; slaapkamer van circa 13 m2 vloeroppervlakte;
Naast de woning staat een overkapping en is er een inpandige berging bereikbaar vanuit de achtertuin.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 2.450 m2
- gebruiksoppervlakte 209 m2
- Bouwjaar 1999
- vloerverwarming in woonkamer, keuken en badkamer
- 15 zonnepanelen, EPA label A
- subsidie € 10.000,-- voor verduurzaming/woningverbetering nog opvraagbaar
- aanvaarding circa half mei 2022
- in koopovereenkomst wordt ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview