Wolfsklauwstraat 15, 9731HD GRONINGEN

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

189 m2

Omschrijving

Let op!: Uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers en een diepe tuin op het zuidoosten in de gewilde wijk Ulgersmaborg! Mooi "groen" gelegen aan een rand van de wijk. Aan voorzijde is er is geen zicht op andere woningen.

Ideaal gesitueerd ten opzichte van de oostelijke ringweg, sportcentrum Kardinge en natuurlijk het centrum van de stad. Supermarkt en lagere scholen zijn in de directe omgeving aanwezig.

De woning onderscheidt zich van vergelijkbare woningen in de straat door een in 2002 gerealiseerde uitbouw. Door deze verbouw is op de begane grond een prachtige leefruimte (woonkamer + eetkeuken) gecreëerd van totaal circa 60 m2! Er is een woonkeuken (24 m2) met een prima keuken en plaats voor een ruime eettafel. Vanuit de schuifpui heeft men toegang tot de diepe tuin op het zuidoosten. Doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst, is de woonkamer extra ruim geworden (circa 36 m).

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; woonkamer (circa 36 m2); moderne leef- en woonkeuken, keukenblok met diverse inbouwapparatuur; bijkeuken met achterentree;

Indeling eerste verdieping: Overloop; Slaapkamer 1 (circa 10 m2) ; Slaapkamer 2 (circa 14 m2); Slaapkamer 3 (circa 8 m2); complete badkamer met 2e toilet, douche, ligbad en wastafel.

Indeling tweede verdieping: Overloop met c.v. ketel opstelling; slaapkamer 4 (circa 16 m2).

Bijzonderheden :
-woonoppervlakte circa 135 m2
-betreft lease ketel (2011)
-houten schuur
-tuin heeft een achterom

Lees meer...
Streetview