Windvang 4, 9621BD SLOCHTEREN

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

749 m2

Omschrijving

Goed onderhouden vrijstaande SEMI-BUNGALOW met aangebouwde GARAGE en een fraaie tuin. De bungalow is gelegen aan de rand van Slochteren in een ruim opgezette en groene woonomgeving. De aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond biedt de mogelijkheid tot geheel gelijkvloers wonen. Gezien het aantal slaapkamers (drie) en het ruime perceel (749 m2) is dit huis ook prima geschikt voor een gezin dat vrijstaand wil wonen met een grote tuin!

In Slochteren zijn alle belangrijke basisvoorzieningen aanwezig en diverse recreatiemogelijkheden waaronder de Fraeylemaborg en het Slochterbos. De stad Groningen is gelegen op circa 25 minuten.

Het betreft een degelijk en goed onderhouden woonhuis. In 2015 is de dakkapel aan de achterzijde volledig gerenoveerd. In 2016 is er op de begane grond nieuwe isolerende beglazing aangebracht en is de spouwmuur na-geïsoleerd. Aan de binnenzijde dient rekening gehouden te worden met enige modernisering. Zo zijn er o.a. een eenvoudige keuken aanwezig en een eenvoudige badkamer op de verdieping.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; slaapkamer van circa 13 m2; badkamer met toilet, wastafel en douche, geheel voorzien van hulpmiddelen voor mindervaliden; L-vormige woonkamer met openhaard en open keuken van totaal circa 50 m2; bijkeuken met achterentree; garage van circa 20 m2 voorzien van bergzolder

Indeling verdieping:
ruime overloop; badkamer met douche en wastafel; stookruimte met c.v. ketel; twee slaapkamers van respectievelijk circa 16 en 14 m2.

Bijzonderheden:
-- perceeloppervlakte 749 m2
-- woonoppervlakte 138 m2
-- centraal verwarmd (Nefit 2011)
-- 2016 buitenom geschilderd
-- 2016 spouwmuur isolatie aangebracht
-- 2016 begane grond nieuw isolatieglas

Lees meer...
Streetview