Watering 10, 9613CT MEERSTAD

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

236 m2

Omschrijving

Dit is avontuurlijk en vrij wonen in optima forma: WONEN OP HET WATER! Wie heeft vroeger niet stilletjes gedroomd van een woonboot op een mooi en idyllisch plekje? Hier is je kans om deze droom nog eens te verwezenlijken en dan in een super-de-luxe en moderne variant!

De watervilla is prachtig gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Meerstad met fraai vrij uitzicht over het Woldmeer. Via de aangelegde sluis bereik je zo het bruisende centrum van Groningen. "Een rondje Diepenring" met vrienden in een eigen sloep wordt een regelrechte hit!

Dit drijvende huis voldoet aan alle eisen die je verwacht van een nieuwbouwwoning: luxe, comfort, gasloos en energiezuinig. Het geheel is optimaal geïsoleerd. De verwarming en het warme water gaat via een warmtepomp en er zijn zonnepanelen aanwezig.

Avontuurlijk en op een unieke manier wonen op een subliem plekje.... Grijp je kans en kom aan boord!!

indeling bovenverdieping:
hal/entree; toilet; woonkamer met luxe open keuken, totaal circa 51 m2; schuifpui naar zonneterras (15 m2); vanaf zonneterras trap naar drijvend terras (circa 18 m2);

indeling benedenverdieping:
technische ruimte; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 8 m2; separaat luxe toilet; ruimte voor witgoed; master-bedroom van circa 26 m2 (inclusief walk-in closet van 6 m2);

ZEER FRAAI ZICHT OVER DE WATERSPIEGEL VANUIT SLAAPKAMERS!

Bijzonderheden:
- eigen waterperceel 236m2
- buitenberging op de wal
- kunststof kozijnen met HR++ glas
- luxe keuken, luxe sanitair, luxe stoffering
- strakke vloer- en wandafwerking
- elektrische zonwering, buitenscreens en airco-unit
- geheel vloerverwarming
- (drijvend) boothuis ter overname
- geen overdrachtsbelasting op watervilla, alleen overdrachtsbelasting op waterperceel

Lees meer...
Streetview