Vonderpad 12, 9608PG WESTERBROEK

Woonopp.

106 m2

Perceelopp.

970 m2

Omschrijving

TE KOOP: FRAAIE 2/1 KAP WONING ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN


Op steenworp afstand van het Winschoterdiep, aan het rustige groene Vonderpad gelegen in Westerbroek, bieden we te koop aan deze charmante 2/1 kap woning met veel ruimte en mogelijkheden.

De woning is in een keurige staat van onderhoud, licht voor wat betreft de afwerking, en zichtbaar met liefde bewoond. De gezellige woonkamer heeft nog het originele balken plafond en een fraaie massief houten vloer.
Vanuit de keuken is er een halletje met aangebouwde veranda gerealiseerd, en achter de woning bevindt zich een onbenoemde/multifunctionele ruimte welke o.a. dienst heeft gedaan als kantoor.
Een grote vrijstaande garage en carport achter op de kavel completeren het geheel.
De kavel grenst aan de landerijen met een prachtig weids uitzicht.


INDELING:

Indeling begane grond:
entree/hal; woonkamer; kelderruimte; dichte keuken met zij entree, hal en veranda/overkapping; bijkeuken met witgoed aansluitingen en cv opstelling; toiletruimte.

Indeling eerste verdieping:
overloop; badkamer met douchevoorziening en tweede toilet; twee slaapkamers met vloeroppervlakte van respectievelijk circa 12 en 13 m2;

Indeling tweede verdieping:
vanuit de overloop is middels een vaste trap de zolderkamer met een vloeroppervlakte van circa 11 m2 bereikbaar;

Achter de woning is een onbenoemde ruimte, ruime vrijstaande garage en carport aanwezig.

LIGGING:

De ligging van de woning is zeer gunstig. In Westerbroek is het genieten van de rust en de ruimte, met toch alle belangrijke voorzieningen dichtbij.
Via de nabij gelegen A7 bent u binnen 10 autominuten in de stad Groningen. Tevens rijdt u met 5 autominuten Hoogezand-Sappemeer binnen waar voldoende winkelaanbod is. Westerbroek heeft enkele voorzieningen en een rijk verenigingsleven.
De Westerbroekstermadepolder en de Kropswolderbuitenpolder in het stroomgebied van de Hunze liggen tevens op steenworp afstand.


BIJZONDERHEDEN:

- Multifunctionele ruimte van circa 32 m2
- HR++ beglazing;
- 16 zonnepanelen
- Carport voor camper/auto
- Vrijstaande stenen garage van circa 33 m2
- Waterontharder
- Cv ketel in eigendom (bouwjaar 2015)
- Airco in slaapkamer 1e verdieping


I

Lees meer...
Streetview