Vijverweide 5, 9791EA TEN BOER

Vraagprijs

€ 269.000 kosten koper

Woonopp.

102 m2

Perceelopp.

403 m2

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een prachtig plekje in de dorpskern van Ten Boer! De woning ligt op een ruime kavel van 403 m2 met een mooie groene achtertuin op het zuidoosten. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort ook geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden.

Het mooiste aan deze woning is zonder twijfel de schitterende locatie... Vanuit de lichte woonkamer geniet je van een prachtig zicht over de voorgelegen vijver. Dit is nu wat je noemt een vijverweids uitzicht!!

De woning is eenvoudig voor wat betreft luxeniveau en afwerking. Rekening dient gehouden te worden met een algehele modernisatie. Er zijn volop uitbouw- en verbouwmogelijkheden om de bestaande situatie te veranderen naar eigen keuze en smaak.

De begane grondvloer en de buitengevels zijn in 2014 na-geïsoleerd; de woning wordt centraal verwarmd middels een c.v. ketel (bouwjaar 2014). Deze energiebesparende maatregelen hebben er toe geleid dat aan de woning een EPA label C is toegekend.

Indeling begane grond:
Zij-entree; hal; toilet; kelderruimte; slaap/werkkamer van circa 9 m2; woonkamer van circa 23 m2; halfopen keuken van circa 11 m2; bijkeuken met vlizotrap naar bergzolder (eerste verdieping); badkamer (2014) met toilet, douche en vaste wastafel;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; drie slaapkamers van respectievelijk circa 7, 11 en 12 m2, alle met vaste kastruimte; eenvoudige badkamer met douchevoorziening en een wastafel; via een vlizotrap op de overloop bereik je een bergzolder (tweede verdieping).

Bijzonderheden:
- in de koopovereenkomst worden de ouderdomsclausule en de niet-bewoners-clausule opgenomen
- overdracht bij notaris Emmius in Ten Boer
- besloten achtertuin met overkapping en zonneterras
- vrijstaande stenen garage
- perceeloppervlakte 403 m2; woonoppervlakte 102 m2

Lees meer...
Streetview