Van Drielstlaan 26, 9744ER GRONINGEN

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

264 m2

Omschrijving

Verrassend leuke HOEKWONING met drie slaapkamers, een vergrote keuken en een schitterende diepe achtertuin volop privacy. Als een van de weinigen in de buurt heb je hier de mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein (CARPORT). Het hoekperceel is dan ook aanzienlijk groter (264 m2) dan de percelen van de omliggende tussenwoningen. De entree aan de voorzijde is kindvriendelijk gelegen aan gemeentelijk groen.

Door een oorspronkelijke inpandige berging bij de keuken te betrekken is op de begane grond een leefruimte gerealiseerd van maar liefst 44 m2 (woonkamer met open keuken en ruimte voor grote eethoek). De woonkamer is tuingericht en heeft een prettig lichtinval. Er zijn twee buitenbergingen aanwezig en een houten (Larix) carport achter op het perceel. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, keurig aangelegd en netjes bestraat. Een ideale gezins- en/of starterswoning!

De woning ligt nabij het centrum van Hoogkerk. Winkel- en schoolvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (A7) zijn in de directe nabijheid aanwezig. Vlakbij ligt tevens de Ruskenveense plas, een mooie plek om te recreëren. De binnenstad van Groningen en het Stadspark zijn goed te bereiken op de fiets.

Indeling begane grond:
entree; toilet; tuingerichte woonkamer met een open keuken, totaal circa 44 m2;

Indeling eerste verdieping:
overloop, drie slaapkamers (ca. 9, 12 en 12 m2), vanuit de grootste slaapkamer is er toegang tot een inpandige berging/wasruimte; badkamer met tweede toilet, vaste wastafel en een bad/douchecombinatie;

Bijzonderheden:
- buitenschilderwerk september 2020
- c.v. ketel 2021
- gezien het oorspronkelijke bouwjaar wordt in de koopakte de ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview