Tormentilstraat 1, 9731DR GRONINGEN

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

303 m2

Omschrijving

Uitgebouwde HOEKWONING met GARAGE en carport op fraaie locatie in Ulgersmaborg. Vlakbij de binnenstad van Groningen, maar ook direct in de buurt van de oostelijke ringweg als je de stad uit moet. De stadswijk staat bekend om zijn prettige "dorpse" karakter. Het vrije uitzicht aan de voorzijde doet je vergeten dat je in een stad woont….

Deze hoekwoning is gelegen op een perceel van 303 m2, is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een ruimere woonkamer is gerealiseerd van circa 46 m2 (inclusief open keuken) en een bijkeuken. De extra grote garage heeft een geïsoleerde vloer en is in spouw gebouwd met het oog op een mogelijke woonfunctie (bijvoorbeeld slaapkamer en badkamer op de begane grond of bijvoorbeeld kantoor).

Het betreft een comfortabel huis met gedeeltelijk vloerverwarming (uitbouw), kunststof kozijnen op de verdiepingen, twaalf zonnepanelen en een luxe, in 2015 vernieuwde keuken. De c.v. ketel is vernieuwd in 2017. Qua energiezuinigheid heeft de woning een EPA label B.

Aan de achterzijde bevindt zich een tuinkamer/serre met glazen schuifpanelen waar je al vroeg in het jaar van de eerste zonnestralen geniet. De diepe tuin op het noorden (volop middag- en avondzon!) is onderhoudsvrij en biedt veel privacy.

Op de oprit met carport kunnen met gemak twee auto’s op eigen terrein parkeren.

Kortom: een gezinswoning volop mogelijkheden op een super locatie!

Indeling begane grond:
hal/entree; vernieuw toilet; uitgebouwde woonkamer met open keuken (2015), totaal circa 46 m2; bijkeuken, circa 6 m2, met witgoedaansluiting; tuinkamer/serre, circa 16 m2, bereikbaar vanuit de woonkamer (via openslaande deuren) en vanuit de bijkeuken;

Indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 11 m2; slaapkamer van circa 14 m2 (vloeroppervlakte 17 m2) met vaste kastruimte; badkamer met douchecabine, toilet en wastafel;

Indeling tweede verdieping:
overloop (ook goed geschikt als werkplek!); bergruimte; derde slaapkamer van circa 12 m2

bijzonderheden:
- prima onderhouden
- moderne keuken (2015) met quooker, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron
- kunststof kozijnen op verdieping 1 en 2 met rolluiken aan buitenzijde
- vrijstaande houten schuur in achtertuin
- extra grote garage (8,59 x 3,24), goed geïsoleerd, gebouwd in spouw
- c.v. ketel 2017, 12 zonnepanelen, EPA label B

Lees meer...
Streetview