Stadsweg 97, 9792RE TEN POST

Vraagprijs

€ 379.000 kosten koper

Woonopp.

142 m2

Perceelopp.

2.679 m2

Omschrijving

Vrijstaande woonboerderij met garage en inpandige schuurruimte op een riant perceel van ruim 2.600 m2! Prachtig landelijk gelegen aan de oude Stadsweg tussen Ten Boer en Ten Post in het buurtschap Kröddeburen. Door de gunstige ligging aan de rand van de bebouwde kom is er een vrij uitzicht over de landerijen.

Deze sfeervolle woonboerderij is oorspronkelijk in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd en is eenvoudig voor wat betreft het algeheel luxe-niveau. Rekening dient gehouden te worden met modernisering. De koper krijgt hier een huis volop potentie op een uitzonderlijk fraaie locatie!

De woonboerderij staat centraal op het ruime perceel en vanaf de doorgaande weg gezien perfect naar achteren gelegen. Er is volop ruimte om de woning voor het ultieme “buitenleven gevoel”! Tuinliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. 's Zomers is de voortuin een ware bloemenzee en in de grote achtertuin is een gedeelte ingericht als groentetuin. Er is een variëteit aan fruitbomen (o.a appel, peer, pruim, frambozen) en een kas met druivenranken.

De inpandige schuurruimte en grootte van het perceel bieden ook de mogelijkheid tot het hobbymatig houden van wat kleinvee.

Welke handige liefhebber van ruim en landelijk wonen grijpt deze buitenkans? De fraaie ligging, de mogelijkheden met zowel het huis als de ruime kavel maken een investering in dit object zeker de moeite waard!

Ten Post ligt aan de N360 richting Groningen en Delfzijl, heeft een goede busverbinding en een basisschool. Winkelvoorzieningen, sportaccommodaties en een zwembad zijn aanwezig in het op fietsafstand gelegen Ten Boer.

Indeling begane grond:
Hal/entree; woonkamer van circa 24 m²; opkamer aan voorzijde, circa 14 m²; dichte keuken; bijkeuken; toilet; tussenhal met badkamer en bergruimte; slaapkamer van circa 24 m²; hal naar inpandige schuurruimte; inpandige schuurruimte met schuurruimte van circa 34 m² en een werkplaats van circa 23 m²; aangebouwde garage van circa 25 m²;

Indeling verdieping:
overloop; vier slaapkamers van respectievelijk circa 10, 10, 8 en 5m² vloeroppervlakte.

Bijzonderheden:
- verwarming via gaskachels
- warm water via c.v. ketel (2020)
- gezien oorspronkelijk bouwjaar wordt in de koopovereenkomst de ouderdomsclausule opgenomen
- -€ 17.000 subsidiemogelijkheid voor verduurzaming, onderhoud en verbetering

Lees meer...
Streetview