Stadsweg 88, 9791KH TEN BOER

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

267 m2

Omschrijving

Deze goed onderhouden royale twee onder één kap woning met garage heeft aan de voorzijde een mooi uitzicht op de vijver. De woning is verrassend ruim, zeer comfortabel en heeft 4 royale slaapkamers. In de zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, staat een houten veranda om van de middag en late avondzon te genieten. Tevens is er genoeg speelruimte in de tuin voor kinderen en de mogelijkheid om via een achteringang te gaan spelen in de buurt. Vanuit de achtertuin loopt je zo naar speelveldjes in de nabijheid. De ligging van de woning is zeer gunstig; sportaccommodaties, scholen en het winkelcentrum met allerlei voorzieningen zijn dichtbij.

Het dorp Ten Boer ligt op korte afstand van de stad Groningen en de steden Appingedam en Delfzijl. Ten Boer heeft een rijk verenigingsleven en alle primaire sport- en schoolvoorzieningen zijn aanwezig. Ten Boer heeft goed openbaar vervoer richting Groningen.

Begane grond:
entree, hal met meterkast, toilet, trapopgang, Z-vormige woonkamer met een open haard van ca. 31m², de woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin met overkapping, half open moderne keuken ca. 8m² en bijkeuken met plavuizen en doorgang naar de garage.

Eerste verdieping:
ruime overloop met drie slaapkamers van ca. 13, 12 en 10 m² en een moderne badkamer met 2e toilet, douchecabine, ligbad en wastafel.

Tweede verdieping:
overloop met bergruimte en een grote slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Volledige dubbele beglazing;
- Deels kunststofkozijnen;
- Zonnepanelen;
- Houten veranda;
- Achtertuin op het zuiden met achterom;
- Kindvriendelijke buurt.

Lees meer...
Streetview