Stadsweg 79, 9791KB TEN BOER

Woonopp.

118 m2

Perceelopp.

445 m2

Omschrijving

TE KOOP: CHARMANT VRIJSTAAND WOONHUIS MET LANDELIJKE ALLURE....


Wonen aan de historische stadsweg in een karakteristiek woonhuis uit het begin van de vorige eeuw, op een royale kavel van 445 m2, in de oude dorpskern van Ten Boer .....wie wil dat nou niet. De frisse witte woning, verscholen achter een fraaie haagbeuk en sierlijke sierkers wordt door de huidige bewoners zichtbaar met veel zorg en liefde bewoond.

Een bonus is de mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen doordat 3 van de 5 slaapkamers alsmede de badkamer zich op de begane grond bevinden. De woning heeft een moderne lichte inrichting en een warme massief eiken vloer op de begane grond, kortom een prachtige basis. Verder heeft de woning een eigen oprit, een vrijstaande schuur met carport, en een ruime besloten achtertuin met zonneterras voor rust en privacy, maar bovenal SFEER!!!


Ten Boer als dorp biedt een veelheid aan voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentrum, sporthal, zwembad en scholen. Kortom, een schitterende woonomgeving, op slechts 10 autominuten van de stad Groningen!

INDELING:
entree met hal; toilet; trapopgang; slaapkamer circa 9 m2; slaapkamer circa 10 m2; badkamer met ligbad, douche en wastafel; woonkamer circa 23 m2; dichte keuken met hoekopstelling; bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen en CV- opstelling; slaapkamer/eetkamer circa 11 m2.

1ste VERDIEPING:
Overloop; twee slaapkamers van respectievelijk 11 en 16 m2 ( gemeten op 1,5 m hoogte, vloeroppervlakte groter)

2e VERDIEPING;
Door middel van een vlizotrap is de bergzolder boven de keuken bereikbaar.

Garage met carport en berging van ruim 30 m2 aanwezig achter de woning.


BIJZONDERHEDEN:

5 slaapkamers
CV ketel Remeha Calenta ( Eigendom 2016)
Gehele woning voorzien van HR++ glas
Vloer isolatie

Lees meer...
Streetview