Stadsweg 57, 9791KB TEN BOER

Woonopp.

169 m2

Perceelopp.

468 m2

Omschrijving

Wonen in een karakteristieke villa gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, op een royale kavel van 468 m2 in de oude dorpskern van Ten Boer. Op loopafstand van het winkelcentrum en scholen biedt dit vrijstaande herenhuis u de mogelijkheid om te wonen in sfeer, met authentieke elementen en een hoge mate van hedendaags leef-comfort. Deze woning is door de huidige bewoners over de jaren met veel zorg en liefde bewoond en gerenoveerd in authentieke stijl. Een bonus is de mogelijkheid voor levensloopbestendig wonen doordat 2 slaapkamers alsmede een badkamer zich op de begane grond bevinden. Verder heeft de woning een eigen oprit, een vrijstaande houten schuur, een ruime besloten en beschutte achtertuin met zonneterras en pergola voor rust en privacy.
Het huis is over de jaren gerenoveerd zowel van binnen als van buiten. Zo zijn een aantal jaren geleden de dakpannen vervangen met nieuwe geglazuurde pannen, vernieuwde groepenkast, zonnepanelen aangelegd op het dak van de schuur in 2010,vloeren (gedeeltelijk) en dak zijn geïsoleerd en dubbele beglazing is aangebracht. Eind 2008 begin 2009 is de woonkamer, hal en woonkeuken gerenoveerd (behalve het keukenblok), in 2011 is het achterhuis gerenoveerd en in 2012 de badkamer en 2 slaapkamers boven. Duurzame materialen zijn gebruikt in deze renovaties waaronder een prachtige Merbau visgraat parketvloer op de benedenverdieping. Stijlvol behang en schilderwerk in Franse stijl over beide verdiepingen, rijke tegelvloeren, luxe laminaatvloer op de bovenverdieping plus gebruik van verschillende natuursteen in de badkamer.

Indeling:
Begane grond:
Entree; hal met trapopgang; lichte woonkamer met parketvloer, hoge balken plafonds en authentiek houtwerk; woonkeuken met parketvloer, balken plafonds, deels strak gestuukte muren in afgestemde kleurstellingen, vaste keuken opstelling met 5-pits gaskookplaat en originele schouw, vaatwasser, ingebouwde combi- magnetron en koelkast; ruime slaapkamer met wastafelmeubel, parketvloer en 2 inbouwkasten; tussenhal; bijkeuken met veel inbouwkasten en aparte spoelbak, Remeha combiketel 2010, ruime hoek voor wasmachine- en droger opstelling, ruimte voor grote koelkast en vlizotrap naar grote berging; 2de slaapkamer; badkamer met douchehoek en designer radiator; apart toilet met fonteintje.
Eerste verdieping:
Hal met diepe inbouwkast: 3 slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten, de grootste slaapkamer dient nog gerenoveerd te worden; grote badkamer met ligbad, dubbel granieten wastafel; aparte douchehoek; toilet;2 design radiatoren, de gehele badkamer is stijlvol betegeld; vliering aanwezig via luik.
Tenslotte geeft de symmetrische buxustuin omzoomt met leilinden aan de voorkant dit object een geheel eigen karakter. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons dan voor een bezichtiging.

Ten Boer ligt op 15 autominuten van de stad Groningen en beschikt over een goede busverbinding met de stad.

Lees meer...
Streetview