Stadsweg 26, 9959PS ONDERDENDAM

Vraagprijs

€ 325.000 kosten koper

Woonopp.

350 m2

Perceelopp.

2360 m2

Omschrijving

Unieke buitenkans voor bijzonder en landelijk wonen in de achtertuin van Groningen!

Altijd al op zoek geweest naar een ruim woonhuis met eigen atelier- praktijk- of muziekruimte? (Be)leef je droom en leef je uit in dit voormalige schoolgebouw! Het totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 350 m2! Zeer riant wonen in uitzonderlijk grote ruimtes, maar een combinatie van wonen en werken is ook een uitstekende optie. Het is gelegen op een perceel van 2.360 m2 met veel hobby- en tuinruimte.

Het pand staat aan de zuidrand van het dorp met vrij uitzicht over de landerijen. Optimale privacy! De ligging van Onderdendam ten opzichte van de stad Groningen is zeer goed. De afstand tot hartje binnenstad bedraagt slechts 14 kilometer! Alle voorzieningen zijn ook aanwezig in de nabijgelegen dorpen Bedum en Winsum.

Indeling:
Entree/voorportaal; centrale hal van circa 60 m2 waaraan grenzend: toiletruimte, twee vernieuwde badkamers; kantoor van circa 16 m2; voormalig lokaal van 57 m2, netjes verbouwd tot woonkamer, slaapkamer en werkkamer; slaapkamer van circa 24 m2; bijkeuken van circa 12 m2; het grootste lokaal is verbouwd tot een prachtige woonkamer met open keuken van 70 m2; via een tussenportaal en achterhal wordt de vierde ruime van 50 m2 bereikt, momenteel in gebruik als riante slaapkamer; inpandige bergruimte.

Bijzonderheden:
-Energielabel A
-22 zonnepanelen
-volledig voorzien van dubbele beglazing
-bouwjaar 1984
-c.v. verwarmd Nefti c.v. ketel 2015
-houtkachel in woonkamer
- vrijstaande houten schuur

Lees meer...
Streetview