St Jacobsdrift 17, 9981KR UITHUIZEN

Vraagprijs

€ 269.000 kosten koper

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

493 m2

Omschrijving

Deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met aangebouwde garage staat op een kavel van 493 m2, fraai gelegen aan een brede groenvoorziening in een rustige woonwijk. De woning is in 2007 uitgebouwd en is intern uiterst smaakvol gerenoveerd met gebruik van goede materialen. De riante woonkeuken/serre is op fraaie wijze uitgebouwd met grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. Door deze afmetingen is het op diverse manieren in te delen en geschikt voor meerdere functies. Er is door de verbouwing op de eerste verdieping een extra slaapkamer gecreëerd boven de garage. De naastgelegen prachtig speels aangelegde tuin met terrassen maakt het geheel compleet.

De indeling is als volgt:
entree, grote hal met garderoberuimte, toilet, L-vormige woonkamer met sfeervolle schouw & gashaard, riante woonkeuken van circa 40m², de begane grond is (bijna) volledig voorzien van vloerverwarming, bijkeuken en doorgang naar de garage.

1ste verdieping; ruime overloop met inbouwkasten, 4 slaapkamers waarvan één met dakkapel en een moderne badkamer voorzien van een doucheruimte, ligbad en wastafel.

De 2e verdieping is door middel van een vlizotrap bereikbaar, hier bevindt zich een bergzolder.

Bijzonderheden: * 14 zonnepanelen * energielabel A * schilderwerk 2017 * gevels geïmpregneerd 2016 *


Uithuizen is een kerndorp in de gemeente Eemsmond en heeft een regiofunctie voor Noord- Groningen. Het is daardoor een levendig dorp met een zeer goed voorzieningenniveau, Gezondheidscentrum, scholen en uitstekend openbaar vervoer voor zowel trein- als busverbindingen.

Lees meer...
Streetview