Smydingheweg 43-a, 9923PB GARSTHUIZEN

Woonopp.

128 m2

Perceelopp.

822 m2

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is gebouwd in 2005 op een kavel van maar liefst 822m2 eigen grond en ligt op een fraaie landelijke locatie met aan de achterzijde vrij uitzicht over de Groninger landerijen. De woning heeft een brede oprit met achter de woning een grote garage gebouwd in dezelfde stijl als het woonhuis met plek voor twee auto`s en onder hetzelfde dak is ook een grote berging gesitueerd. Heerlijk vertoeven is het onder de grote veranda voorzien van een openlucht keuken met onder andere een werkblad, opbergkastjes en inbouw BBQ en er is genoeg plek voor een eettafel, loungestoelen plus veel meer.
De woning is gebouwd van degelijke materialen en heeft luxe voorzieningen. Zo is de keuken in 2012 vernieuwd, de badkamer is volledig gerenoveerd in 2015 en het aparte toilet is dit jaar vernieuwd. Verder zijn de keuken en badkamer voorzien van vloerverwarming en is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast is de woning volledig en optimaal geïsoleerd met vloer-,muur-dakisolatie en dubbele beglazing en mede door opwekking van energie door 12 zonnepanelen weet u zeker dat uw energierekening laag uitvalt.

Indeling:
Entree, ruime hal voorzien van toilet, meterkast en trapopgang naar de verdieping, vanuit de hal heeft men toegang tot de gezellige open woonkeuken met openslaande tuindeuren.De hoekopstelling uit 2012 heeft o.a. een koelkast, vaatwasser, oven, 5 pits kooktoestel, afzuigkap en closetboiler, vanuit de keuken heft men toegang tot de woonkamer met openslaande deuren en mooie massief eiken vloer, tevens vanuit de keuken bereikt met de grote bijkeuken met deur naar de tuin, voorzien van witgoedaansluitingen, grote inbouwkast, werkblad met onderbouw, kraan met spoelbak. Tevens is hier ruimte voor een extra koelkast en/of vriezer.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, inloopkast, 3 ruime slaapkamers en luxe badkamer (2015) inclusief vrijstaand bad, douchecabine, zwevend toilet en vaste wastafel. Er is een vlizotrap naar de beloopbare vliering waar de combi-ketel (2006) is gesitueerd.

Garsthuizen ligt aan de N46 op circa 20 autominuten van Groningen en 15 autominuten van Eemshaven terwijl Loppersum en Uithuizen gemakkelijk met de fiets te bereiken zijn. Deze beide plaatsen hebben een medisch centrum, scholen en een goed aanbod van winkels.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze complete woning? Bel ons gerust voor een bezichtigingsafspraak.

Lees meer...
Streetview