Schout Poelmanweg 64, 9617BX HARKSTEDE

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

540 m2

Omschrijving

Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage, VIJF slaapkamers en een fraai aangelegde tuin. Gelegen in een rustige straat aan de rand van Harkstede, op een ruim perceel van 540 m2.

Naast de ruime woonkamer met open keuken (circa 40 m2), zijn er op de begane grond tevens een separate eetkamer (circa 11 m2) en een slaapkamer (circa 10 m2) aanwezig, die ook ingericht kunnen worden als een praktijkruimte en/of kantoor aan huis.

Het betreft een verrassend ruim, licht en comfortabel woonhuis. Opvallend is het grote aantal ramen in de woonkamer die deze ruimte een speciale, prachtige lichtinval geven. De aanwezigheid op de begane grond van de separate eetkamer en een extra slaapkamer maken, in combinatie met de vier slaapkamers op de verdieping, dit huis uitstekend geschikt voor een groter gezin of een combinatie wonen/werken.

De met zorg aangelegde tuin heeft verschillende terrassen en is keurig bestraat. Er zijn geen directe achterburen dus men geniet volop privacy!

Indeling begane grond: Entree/hal; toilet: slaapkamer/werkkamer (ca. 10 m2); woonkamer met open keuken (ca. 40 m2); eetkamer (ca 11 m2, NB: eetkamer ook toegankelijk vanuit hal/entree); bijkeuken (ca. 7 m2); garage met kapconstructie (ca 24 m2), inpandig bereikbaar vanuit bijkeuken;

Indeling verdieping: overloop; vier slaapkamers van respectievelijk circa 10, 13, 13 en 15 m2; badkamer met tweede toilet, douche en ligbad; Via een vlizotrap is de zolderberging op de tweede verdieping bereikbaar.

Bijzonderheden:
- c.v. ketel 2007
- 20 zonnepanelen aanwezig
- keuken met composieten aanrechtblad, vaatwasser (2018), koelkast, combi-magnetron, kookplaat en afzuigkap

Lees meer...
Streetview