Schout Poelmanweg 44, 9617BX HARKSTEDE

Woonopp.

128 m2

Perceelopp.

549 m2

Omschrijving

LET OP: VRIJSTAAND wonen met maar liefst VIJF SLAAPKAMERS, waarvan twee op de begane grond, TWEE BADKAMERS, ruime woonkamer, UITBOUW met open keuken (2012), en een GARAGE in de NABIJHEID VAN DE STAD GRONINGEN? En bent u ook nog eens handig aangelegd? Dan is hier uw kans om uw droom te verwezenlijken!

Wij bieden aan: een op fietsafstand van de stad Groningen gelegen, vrijstaande semi-bungalow met vijf slaapkamers, een uitbouw met openslaande deuren, twee badkamers en een aangebouwde garage. De woning is gesitueerd op een mooie ruime kavel van maar liefst 549 m2!

Om dit woonhuis naar eigen smaak op te knappen, hebben vooral de badkamers, toilet en de wand-, vloer-, en plafondafwerkingen aandacht nodig.

Indeling begane grond: royale hal/entree; toilet; twee slaapkamers van circa 11 en 6 m2; badkamer met douchevoorziening en vaste wastafel; woonkamer met open keuken en woonkeuken (aanbouw 2012), totaal circa 50 m2, openslaande deuren naar achtertuin; bijkeuken en toegang tot de garage (16 m2).

Indeling verdieping: Overloop; badkamer met douche, tweede toilet, ligbad en wastafel; drie slaapkamers van respectievelijk circa 12, 10, en 7 m2. (NB. gemeten op 1,50 meter hoogte, het grondoppervlak is aanzienlijk groter!)

Er is een bergzolder aanwezig, bereikbaar vanaf de overloop via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- vijf slaapkamers
- twee badkamers
- woonoppervlakte circa 128 m2
- keuken en aanbouw uit 2012

Lees meer...
Streetview