Schout Poelmanweg 28, 9617BX HARKSTEDE

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

403 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van Harkstede gelegen ruime twee-onder-een-kap woning met VIER SLAAPKAMERS, een aangebouwde GARAGE en een mooie voor- en achtertuin.

De woning is fraai gelegen aan de rand van een rustige woonwijk, aan één zijde direct grenzend aan de landerijen. Je geniet hier van prachtige vergezichten en zonsondergangen. Doordat je slechts aan één zijde buren hebt, ervaar je volop privacy en voelt het alsof je vrijstaand woont….

Het huis is aan achterzijde uitgebouwd, is door de jaren heen goed onderhouden en is voorzien van een moderne keuken en vernieuwd sanitair. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

Voor wat betreft verduurzaming is er door de eigenaar geïnvesteerd in vloerisolatie, gevelisolatie en dubbele beglazing (gedeeltelijk triple beglazing). Ook zijn er 12 zonnepanelen geïnstalleerd.

Maak snel een afspraak voor bezichtiging van deze verrassend leuke woning op dit bijzondere plekje!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; woonkamer met semi- open keuken, totaal circa 45 m²; ruime bijkeuken van 7 m²; aangebouwde garage van circa 20 m², bereikbaar vanuit de bijkeuken;

Indeling eerste verdieping;
Overloop met vaste bergkast; drie slaapkamers van respectievelijk circa 10, 12 en 15 m²; in 2022 vernieuwde badkamer met tweede toilet, badkamermeubel en doucheruimte;

Indeling tweede verdieping:
Overloop met c.v. ketel opstelling; vierde slaapkamer met vloeroppervlakte van circa 15 m².

Bijzonderheden:
- keuken met vaatwasser, elektrische 5- pits kookplaat, afzuigkap, quooker, combi-oven
- EPA label B
- 12 zonnepanelen, vloerisolatie, gevelisolatie, dubbel glas (gedeeltelijk triple glas)
- gedeeltelijk kunststof kozijnen (zijgevel)
- CV ketel 2009
- vrijstaande houten berging in achtertuin, circa 7 m²

Lees meer...
Streetview