Schout Poelmanweg 25, 9617BK HARKSTEDE

Woonopp.

132 m2

Perceelopp.

652 m2

Omschrijving

Heeft u altijd al eens: VRIJSTAAND willen wonen met minimaal VIER SLAAPKAMERS, EEN GARAGE, een GROTE ZONNIGE TUIN, in de NABIJHEID VAN DE STAD GRONINGEN? En bent u ook nog eens handig aangelegd? Dan is hier uw kans om uw droom te verwezenlijken!

Wij bieden aan: een op fietsafstand van de stad Groningen gelegen, goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met vier slaapkamers, een aangebouwde extra grote garage en een riante tuin op het zuiden. De woning is gesitueerd op een mooie ruime kavel van maar liefst 652 m2! Slechts aan een zijde heeft men buren, de andere zijde grenst aan een gemeentelijke groenstrook. Optimale privacy!

Het buitenonderhoud is uitstekend op peil. In 2016 zijn de goten aan de voor- en achterkant vernieuwd en heeft de buitenzijde een volledige schilderbeurt ondergaan. De ruime garage (37 m2, in spouw gebouwd) biedt mogelijkheden om gedeeltelijk verbouwd te worden ter realisering van bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Om dit solide gebouwde woonhuis inpandig naar eigen smaak op te knappen, hebben vooral de badkamer en de wand-, vloer-, en plafondafwerkingen een opknapbeurt nodig.

Indeling begane grond: royale hal/entree met mooie ruimtelijke vide; toilet; L-vormige woonkamer met openhaard (totaal circa 38 m2); dichte woonkeuken (circa 13 m2) met prima keukenblok (2005) voorzien van inbouwapparatuur; inloop-provisiekast; vanuit keuken toegang tot de garage (37 m2!);

Indeling verdieping: Overloop; badkamer met douche, tweede toilet, ligbad en wastafel; vier slaapkamers van respectievelijk circa 11, 11, 10 en 10 m2. (NB. gemeten op 1,50 meter hoogte, het grondoppervlak is aanzienlijk groter!)

Indeling tweede verdieping: ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- fraaie achtertuin op het zuiden volop privacy
- 12 zonnepanelen aanwezig/Energielabel A
- elektrische overheaddeur met aparte loopdeur
- woonoppervlakte circa 132 m2
- gelegen in kinderrijke buurt met al de voorzieningen in directe nabijheid

Lees meer...
Streetview