Schor 8, 9933DA DELFZIJL

Woonopp.

131 m2

Perceelopp.

383 m2

Omschrijving

Deze half vrijstaande, goed onderhouden en keurig afgewerkte woning is instap klaar!

Een prachtige woning met lichte woonkamer en een open keuken met schuifpui naar een diepe besloten tuin met een grote vrijstaande houten chalet in de achtertuin. De gehele woning is voorzien van keurige vloer- en wandafwerking.

Maar het voornaamste selling point is de besloten diepe achtertuin! De beschutte ligging, het formaat en de sfeervolle chalet met overkapping. De woning is zeer zeker geschikt voor een gezin (drie slaapkamers met mogelijkheid voor extra slaapkamers op de tweede verdieping).

Het betreft ook een energiezuinige woning (EPA label A), er zijn 8 zonnepanelen (2015).

Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum 'De Wending' en de Brede School. Verdere in de omgeving de zeedijk met vernieuwde strandboulevard en verbinding met het stadscentrum. De haven van Delfzijl beschikt over een ruim aanbod van winkels, horeca en onderwijsfaciliteiten. Daarnaast zijn er goede verbindingen voor het openbaar vervoer met de stad Groningen en omliggende dorpen.

De indeling is als volgt
Begane grond: entree, hal met trapopgang, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer met open keuken (38m²) met schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (6 pits- gasfornuis, combimagnetron, koelkast en vaatwasser).

1ste Verdieping: overloop, drie slaapkamers (resp. circa 6, 14 en 15 m²), verzorgde badkamer met wastafelmeubel, toilet en douchecabine (7m²) .

2e Verdieping: door middel van een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar (gebruiksoppervlakte 31m²) met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s), c.v. combiketel en wasmachine-aansluiting aanwezig.

EXTRA'S
• SNN subsidie € 10.000,- beschikbaar wordt overgedragen aan koper (aangevraagd voor keuken)
• De woning is volledig geïsoleerd
• Voorzien van 8 zonnepanelen (eigendom 2015)
• Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-combiketel (bouwjaar 2015, eigendom, HR Combi)
• Waterontharder aanwezig
• Mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) op de zolder
• Achtergevel voorzien van buitenzonwering
• Vrijstaande houten chalet (15m²) met overkapping (14m²)

Lees meer...
Streetview