Scholeksterpad 2, 9791EN TEN BOER

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

151 m2

Omschrijving

Gezocht: iemand met twee rechterhanden om deze Scholekster weer op het juiste pad te brengen! Opknapper met potentie!

Speelse middenwoning met drie slaapkamers en aangebouwde stenen berging/bijkeuken met besloten tuin. De woning is rustig gelegen in een groene kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid aan de straatzijde. Op loopafstand van de woning bevinden zich een basisschool en speelvoorzieningen. Er dient rekening te worden gehouden met vervanging van houtwerk aan de gevelbekleding.

De indeling is als volgt: entree, hal, meterkast, toilet, toegang naar de inpandige berging/bijkeuken met aansluitingen voor o.a. wasmachine en droger, tuingerichte woonkamer met toegang tot de achtertuin, half open keuken voorzien van een kookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap.

1ste Verdieping: ruime overloop, slaapkamer ca. 18 m² voorzien van een wastafel en toegang tot naar een dakterras circa 5,5m², slaapkamer ca. 11 m², badkamer met toilet, wastafel en ligbad. Veel bergruimte achter de knieschotten op beide slaapkamers.

2e Verdieping: overloop, bergruimte en een 3e slaapkamer ca. 10 m². De achtertuin met achterom is gelegen op het zuidoosten.

Lees meer...
Streetview