Schepperij 38, 9791LV TEN BOER

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

330 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING + GARAGE + BIJKEUKEN + DAKKAPEL + TUIN AAN HET WATER.

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Ten Boer, vindt u deze RUIME twee-onder-een-kapwoning op een kavel van 330 m2 eigen grond aan de Schepperij.
De woning heeft een lichte RUIME woonkamer, half open keuken, BIJKEUKEN met doorgang naar de GARAGE en verzorgde besloten diepe tuin AAN HET WATER.
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan één slaapkamer met openslaande deuren naar het FRANS BALKON, en tevens een ruime badkamer met TWEEDE TOILET aanwezig.
Op de tweede verdieping, bereikbaar middels een vaste trap, is een ruime kamer met grote dakkapel gerealiseerd, waar met een kleine ingreep eenvoudig zelfs een VIJFDE (slaap) KAMER gerealiseerd kan worden.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, ruime L-vormige woonkamer, half open keuken, bijkeuken met achterentree en doorgang naar de garage met voor en achterentree.

Eerste verdieping: overloop, badkamer en drie slaapkamers (circa 10, 11 en 14m²).

Tweede verdieping: zolderkamer ( circa 32 m2 vloer oppervlakte ) met grote kunststof dakkapel, CV- opstelling en bergruimte.

De ligging is prachtig, de achterzijde van de woning bevindt zich aan het water en verder ligt de woning nabij groen en liggen de nodige voorzieningen zoals een ruim winkelaanbod, scholen, openbaar vervoer, sportvoorzieningen op loopafstand.
De stad GRONINGEN ligt op circa 15 minuten fietsen van de woning.

Bijzonderheden:
- aangebouwde bijkeuken en garage
- ligging aan het water
- 12 zonnepanelen
- verwarming HR CV-ketel Vaillant uit 2006 (eigendom)
- zolderkamer met grote kunststof dakkapel en mogelijkheid tot vijfde (slaap) kamer

Lees meer...
Streetview