Schepperij 10, 9791LV TEN BOER

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

685 m2

Omschrijving

TE KOOP: SCHEPPERIJ 10

Deze unieke vrijstaande woning met maar liefst 5 slaapkamers, zonnige serre, dichte keuken en inpandige garage is gelegen op een mooi ruim perceel in een aantrekkelijke, rustige omgeving op fietsafstand van het centrum van Groningen. De Scandinavische houtskelet bouw is sfeervol en kenmerkt zich aan de binnenzijde door het zichtbare gebruik van de enorme houten balken, en dit is zeker geen OPSCHEPPERIJ....
De fraai aangelegde tuin op het zuidoosten grenst aan een sloot en ruime groenstrook waardoor men kan genieten van een optimale vrije ligging.

Schepperij is een nette straat gelegen in een rustig deel van Ten Boer met als belending soortgelijke woningen.Het dorp Ten Boer is een forensendorp en ligt op een afstand van 12 km van de stad Groningen met goed verbindingen met het Openbaar Vervoer.
Ten Boer is een levendig dorp met ruime keus aan middenstand, gezondheidszorg, sport, cultuur en een actief verenigingsleven.

Indeling:
entree, hal met toilet, trap naar boven en toegang tot de woonkamer; ruime woonkamer met openslaande deuren; serre met openslaande deuren;
dichte keuken; bijkeuken met witgoedaansluitingen en zij-entree; garage met electrische overheaddeur en achter-entree; in de tuin is een blokhut aanwezig.

1e verdieping:
ruime overloop; 5 slaapkamers; badkamer heeft een ligbad, separate douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping:
middels vlizotrap bereikbare zolderberging.

Lees meer...
Streetview