Roggeneed 3, 9791JE TEN BOER

Vraagprijs

€ 339.000 kosten koper

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

522 m2

Omschrijving

Op een verrassende leuke plek gelegen vrijstaande semi-bungalow met een aangebouwde garage, drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Ideaal voor iemand die geheel gelijkvloers wenst te wonen! Op de verdieping zijn een ruime bergzolder en een extra kamer aanwezig.

De woning staat in een rustige straat en heeft een zeer fraai gelegen achtertuin op het zuiden grenzend aan een waterpartij. Geen directe achterburen en volop privacy…..

Indeling begane grond:
Entree/hal; woonkamer met open haard en half-open keuken, totaal circa 40 m2; schuifpui naar zonneterras op het westen; toilet; badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel; drie slaapkamers van respectievelijk circa 9, 10 en 12 m2; via de bijkeuken wordt de garage bereikt van circa 18 m2 met daarachter een werkplaats/hobbyruimte van circa 8 m2;

Indeling eerste verdieping:
Bereikbaar via een vlizotrap in de gang; ruime bergzolder (circa 75 m2 vloeroppervlakte); hobbykamer/logeerkamer (circa 24 m2 vloeroppervlakte).

NB: er is mogelijkheid om het gebruiksoppervlakte op de verdieping met minimaal 37 m2 te vergroten door het plaatsen van een vaste te trap en het zetten van dakramen waardoor bijvoorbeeld twee extra slaapkamers gecreëerd kunnen worden op de verdieping. Dan heb je een ruime gezinswoning met vijf slaapkamers!

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1995
- gedeeltelijk vloerverwarming
- tien zonnepanelen aanwezig
- woonoppervlakte uit te breiden naar 140 m2
- fraaie besloten tuin grenzend aan waterpartij
- ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview