Rijksweg West 5, 9608PA WESTERBROEK

Vraagprijs

€ 349.000 kosten koper

Woonopp.

210 m2

Perceelopp.

3266 m2

Omschrijving

Verrassend landelijk wonen met bedrijf aan eigen huis en mogelijkheid tot aankoop van extra 1,3 hectare grasland!

Op een prima locatie langs de doorgaande weg de N860 (Rijksweg Groningen-Hoogezand), vlakbij de rotonde naar Haren, ligt deze woonboerderij met grote vrijstaande schuur op een perceel van totaal 3.266 m2 grond.

Het object is in gebruik als woon-werk object, momenteel is er een autobedrijf gevestigd.
Er is een fraaie scheiding in het bedrijfsmatige gedeelte enerzijds en het woongedeelte anderzijds. Dit is gerealiseerd door een grondige verbouw/renovatie in 2008 waarbij het achterste gedeelte van de boerderij is verbouwd tot een luxe woonhuis. Vanuit de woonkamer is er een verrassend uitzicht over de achtergelegen landerijen en de uitlopers van het Natuurgebied Westerbroek. Prachtig landelijk wonen in alle rust en ruimte!

Het achterste woongedeelte biedt plaats aan een ruime woonkamer en een luxe woonkeuken, een moderne badkamer, een ruime slaapkamer en is voorzien van kunststof kozijnen en vloerverwarming. De achterliggende tuin is bereikbaar vanuit de keuken, woonkamer en slaapkamer door middel van openslaande deuren.
Het voorhuis is momenteel gedeeltelijk bedrijfsmatig in gebruik als kantoor maar kan ook heel goed in het geheel als woonruimte worden ingericht en bij het achterhuis worden getrokken. De mogelijkheid bestaat ook om het voorhuis en achterhuis apart van elkaar te bewonen.

In het overige gedeelte van de schuur is een werkplaats aanwezig van circa 120 m2 met twee overhead/sectionaal deuren en een toiletunit. De boerderij is volledig bezolderd (circa 260 m2) en kan bij de woonruimte worden betrokken of gebruikt worden als opslag. Ten behoeve van het bedrijfsmatige gedeelte is naast de boerderij een gedeelte van het terrein verhard (circa 750 m2).

Naast de boerderij staat een ruime vrijstaande schuur van circa 135 m2 vloeroppervlakte. Geschikt voor opslag van materiaal of het stallen van dieren. NB: er bestaat de mogelijkheid om als extra 1,3 hectare grasland bij te kopen tegen een nader overeen te komen prijs. Dit grasland grenst direct aan het hier te koop aangebodene.

Indeling Rijksweg West 5:

Voorhuis: zijentree; slaapkamer (circa 23 m2); woonkamer met keukenblok (circa 24 m2, momenteel in gebruik als kantoor); gang met waaraan: (voormalige) keuken met c.v. ketelopstelling; bijkeuken; toilet; slaapkamer (circa 14 m2).

Achterhuis: badkamer met tweede toilet, douchevoorziening en badkamermeubel; woonkeuken (circa 27 m2) met een luxe keukenblok in hoogglans en voorzien van een granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur van hoogwaardige kwaliteit (elektrische kookplaat met oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast); woonkamer van circa 38 m2; slaapkamer van circa 19 m2.

Bedrijfsmatig gedeelte: werkplaats/garage van circa 120 m2; kantoorruimte circa 4 m2; toiletruimte; een inpandige bergruimte van circa 9 m2; opslagruimte van circa 17 m2 met trap naar de zolderverdieping (circa 260 m2).

Bijzonderheden:
-oorspronkelijk bouwjaar circa 1920, gedeeltelijk gerenoveerd vanaf 2008
-gedeeltelijk vloerverwarming (via c.v.), gedeeltelijk gaskachelverwarming

Lees meer...
Streetview