Rijksweg 75, 9791AA TEN BOER

Vraagprijs

€ 249.500 kosten koper

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

1.150 m2

Omschrijving

Wie maakt van deze ruwe diamant een juweel van een woning? Want dit is een huis met potentie! Met een woonoppervlakte van maar liefst 140 m2, VIJF SLAAPKAMERS en een INPANDIGE SCHUURRUIMTE van 50 m2 biedt deze woning legio mogelijkheden. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 1.140 m2 met een vijftig (!) meter diepe achtertuin. Aan de voorzijde heb je vrij zicht richting de witte molen van Ten Boer, een mooier Hollandser uitzicht kun je niet krijgen!

Het buitenonderhoud is prima op peil, zo is de dakbedekking van het platte dak enkele jaren geleden vervangen, is het woongedeelte voorzien van dubbele beglazing en is de c.v. ketel in 2015 vernieuwd. Aan de binnenzijde dien je wel rekening te houden met enige modernisatie want met name de badkamer en de keuken zijn gedateerd.

De woning is ook uitstekend geschikt voor een groter gezin door de aanwezigheid van twee slaapkamers op de begane grond en nog eens drie slaapkamers op de verdieping.

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning met schuurruimte en veel ruimte in en om het huis? Ben je ook nog eens handig aangelegd? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging, dit is een GOUDEN KANS om iets moois te realiseren!

Indeling begane grond: entree/hal; slaapkamer aan de voorzijde (circa 9 m2); woonkamer met open keuken, totaal circa 46 m2; gang met daaraan vaste kastruimte een een stookruimte; toilet; slaapkamer van circa 15 m2 met badkamer; doorgang naar inpandige schuurruimte van 51 m2 met beloopbare vliering; kelderruimte; hal met trapopgang naar verdieping;

Indeling verdieping:
overloop; drie slaapkamers van circa 12, 12 en 13 m2; bergruimte.

Bijzonderheden:
- 50 meter diepe achtertuin
- c.v. ketel 2015
- houtkachel in woonkamer
- drie zonnepanelen
- ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview