Rijksweg 41, 9791TB TEN BOER

Vraagprijs

€ 375.000 kosten koper

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

2810 m2

Omschrijving

TE KOOP: FANTASTISCH FAMILIEHUIS ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN

Half verscholen in het lommerrijke groen op een schitterende historische locatie is te koop het plaatselijk bekend staande pand KLEIN KAAKHEEM. Het is een uniek vrijstaand woonhuis gelegen op ruime kavel van maar liefst 2810 m2. De woning is gebouwd in 1938. In de rijkelijke lommerrijke groene tuin staan verschillende fruitbomen en bevindt zich een zitkuil. Het huis is te bereiken via een eigen oprijlaan of via het idyllische loopbruggetje, beide voorzien van verlichting. In het Damsterdiep tegenover de woning is een bij het huis horende aanlegsteiger aanwezig voor recreatievaart. Het perceel grenst aan de westkant aan een waterpartij behorende bij het landschapspark Ten Boer en aan de achterzijde aan het kinder- en Ten Boersterbos.
Ten Boer is een forensendorp en ligt op een afstand van 12 km van de stad Groningen met goed verbindingen met het Openbaar Vervoer.
Ten Boer is een levendig dorp met ruime keus aan middenstand, gezondheidszorg, sport, cultuur en een actief verenigingsleven.

Indeling :
Entree/hal; woonkamer met open keuken circa 45 m²; keuken voorzien van een koelkast, oven, magnetron, gaskookplaat en vaatwasser; slaapkamer; douche met dubbele wastafel en design radiator; toilet; bijkeuken met witgoedaansluitingen, achter entree en trap naar de verdieping; dubbele garage van circa 30 m² met een elektrische op afstand bedienbare overheaddeur, beloopbare zolder, hobbykamer en fietsenberging;
Indeling 1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en twee kleine kamers in elkaars verlengde; fraaie royale badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, ruime inloop douche, tweede toilet en grote design wastafelmeubel.
Indeling 2e verdieping:
middels vlizotrap bereikbare beloopbare zolderberging.

Bijzonderheden:
- slaapkamer begane grond
- 2 badkamers
- ruime kavel van 2810 m2
- eigen aanlegsteiger in het damsterdiep

Lees meer...
Streetview