Redgerstraat 24, 9791BH TEN BOER

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

295 m2

Omschrijving

Ruime helft van een dubbel woonhuis met maar liefst ZES SLAAPKAMERS, ruime GARAGE en fraaie OVERKAPPING. Het geheel is gelegen op een perceel van 276 m2 in een rustige straat, op loopafstand van het landschapspark Ten Boer en het Ten Boersterbos.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap, waar een kleine overloop met cv-opstelling en de VIJFDE en ZESDE slaapkamer aanwezig zijn.

Op slechts tien kilometer van de stad Groningen is dit een ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar een ruim woonhuis met alle faciliteiten binnen handbereik. Ten Boer als dorp biedt een veelheid aan voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentrum, sporthal, zwembad en scholen. Kortom, een schitterende woonomgeving.

De indeling is als volgt:
Op de begane grond, hal/entree, toilet, Z- vormige woonkamer met openslaande deuren naar de veranda, keuken met hoekopstelling en achterom.

Eerste verdieping:
overloop met 4 slaapkamers van respectievelijk circa 12 m2, 12 m2, 9 m2 en 9 m2, badkamer met tweede toilet, bad/douche combinatie en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
overloop met cv- ketel opstelling, 2 slaapkamers van respectievelijk circa 10 m2 en circa 9 m2.


Bijzonderheden:
- aangebouwde stenen garage
- 6 slaapkamers
- kunststof dakkapel
- 9 zonnepanelen
- waterontharder
- overkapping

Lees meer...
Streetview