Redgerstraat 11, 9791BH TEN BOER

Woonopp.

166 m2

Perceelopp.

333 m2

Omschrijving

Deze twee-onder-een-kap woning met aangebouwde garage kan met recht een KAST VAN EEN HUIS genoemd worden! Mede door een riante aanbouw aan de achterzijde heeft het huis een woonoppervlakte van maar liefst 166 m2!

De woning heeft op de begane grond enkele aanpassingen voor minder validen. Zo is er een aangepaste keuken en een zeer ruime badkamer (ca 17 m2). Deze ruimte is echter ook prima geschikt om aan passen tot alternatief gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan: kantoor aan huis, kapsalon, nagelstudio of een praktijkruimte.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is een vierde slaapkamer aanwezig.

Gelegen op een groot perceel van 333 m2 is dit een ruime gezinswoning vol potentie! Kom eens langs om te beoordelen of je met deze ruimte uit de voeten kunt!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; Z-vormige woonkamer, totaal circa 27 m2; riante woonkeuken (totaal circa 33 m2) met hoekkeuken uit 2010 en openslaande deuren naar de achtertuin; badkamer (circa 17 m2) met toilet, douchevoorziening, vaste wastafel en vloerverwarming; vanuit de keuken is de garage (7,50 x 3 meter) inpandig bereikbaar. Hier hangt de c.v. ketel en is er een witgoedaansluiting.

Indeling eerste verdieping:
Overloop; badkamer met toilet, douchevoorziening en een vaste wastafel; drie slaapkamers van respectievelijk circa 8, 12 en 14 m2.

Indeling tweede verdieping:
Overloop; bergruimte (voormalige stookruimte), vierde slaapkamer van circa 13 m2 .

Bijzonderheden:
- keukenblok met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast
- traplift naar verdieping is al verwijderd
- tuin op het zuidoosten met fraaie overkapping
- ruime oprit aan voorzijde voor twee auto's

Lees meer...
Streetview