Pop Dijkemaweg 66, 9731BG GRONINGEN

Vraagprijs

€ 524.900 kosten koper

Woonopp.

244 m2

Perceelopp.

618 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUIM KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS nabij het centrum van GRONINGEN

Dit woonhuis uit 1939 met geheel eigen SFEER, veel RUIMTE en fraaie besloten TUIN biedt allerlei mogelijkheden voor verschillende vormen van bewoning. Of het nu gaat om werken vanuit huis, een praktijkruimte, kangoeroewonen, kamer verhuur of gewoon heerlijk wonen (ook uitermate geschikt voor een groot gezin) het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
De woning telt 5 kamers, 2 keukens, 2 badkamers en 4 toiletten is altijd netjes onderhouden en wordt keurig bewoond.


DE VERKOPER :

Ons huis, kom binnen en laat je verrassen!!
Op een strategische plek in de stad wonen wij vanaf 2007 met veel plezier. Ons huis is geschikt voor vele doeleinden. Zo kon ik hier mijn praktijk als ZZP’er jaren uitoefenen, mensen ontvangen en in het achterhuis met bungalow uitstraling, persoonlijk en samen genieten van de lichte ruimte om ons heen. De voorkamer wordt nu gebruikt als logeer- hobby ruimte. De praktijk is inmiddels verleden tijd. Het uitzicht op de mooie grote stadstuin met veel privacy, rozen, terrassen, oude fruitbomen, de Anna Pauwlownaboom in een rustige sfeer. Ons huis is gezegend met een sedumdak en heeft een waterhuishouding dat via het dak zijn weg vindt naar de regenton, een overloopsysteem uitlopende in een moerasje. Het interne watersysteem is voorzien van een waterontharder. De zonnepanelen zorgen voor de nodige duurzaamheid.
Ons enige huisdier is de egel die hier al jaren bivakkeert en zijn winterslaap houdt. De vogels houden ons bij de les als het om de jaargetijden gaat.
De stad met een bruisend centrum en mooi achterland:
Uitjes naar hartje centrum heeft onze aantrekkingskracht vanwege de korte fietsminuten, de vis en grote markt, UMCG, Forum, Musea en alle andere bezienswaardigheden die de binnenstad zo aantrekkelijk maakt en binnen 10 minuten bereikbaar. Naar de Oostkant is Kardinge met zwemplas en natuurgebied dichtbij. Scholen en supermarkten in de buurt en de nog authentieke uitstraling van de wijk Oosterhogebrug.
Bereikbaarheid:
Uitvalswegen via de ringweg naar west en oost op een paar minuten afstand. De levendige drukke Pop Dijkemaweg inmiddels (30 km) straat staat op de nominatie om opgenomen te worden in een autoluwe wijk van de Oosterhogebrug.
We gunnen onze koper(s) deze mooie plek met tal van mogelijkheden.
Waarom ga je dan weg?:
Reden van onze verhuizing is vooral dat wij wat kleiner willen wonen in de hoop om niet al teveel spijt te krijgen van deze beslissing de Pop Dijkemaweg 66, los te laten.INDELING:

Beganegrond: tochtportaal; hal; kelder; toilet; woonkamer; keuken 1 ; hal; slaapkamer; badkamer; toilet; keuken 2 ; woonkamer/ living van circa 76 M2; bijkeuken

1e verdieping: overloop; badkamer met ligbad en toilet; 2 slaapkamers van respectievelijk 18 en 12 M2 ( op 1,5 M gemeten)

2e verdieping: bergzolder middels vlizotrap te bereiken


KENMERKEN:

- Woonoppervlak van maar liefst circa 244 M2
- Ruime besloten groene stadstuin
- Sedumdak, irrigatiesysteem en waterontharder
- Zonnepanelen (6X)
- CV- Ketel ( vaillant bouwjaar 2005 in eigendom)
- Massief houten vloerdelen
- SNN subsidie €10.000 nog aan te vragen
- 30 KM zone/straat

Lees meer...
Streetview