Poldermolen 16, 9791LS TEN BOER

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

375 m2

Omschrijving

Robuuste twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage op een fraaie locatie aan de rand van Ten Boer. Ben je op zoek naar een ruime, goed onderhouden gezinswoning? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Met een gebruiksoppervlakte van 145 m2 verdeeld over drie woonlagen behoort deze woning tot de grootste in zijn soort. De ruime U-vormige woonkamer met open keuken is maar liefst circa 51 m2 groot. In een aanbouw bevindt zich de bijkeuken die tevens toegang biedt tot de extra grote garage (circa 25 m2). Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een zolderkamer. Ook de in 2017 vernieuwde badkamer is ruim van afmeting.

Het buitenonderhoud is uitstekend op peil. In mei 2023 is het huis buitenom professioneel geschilderd.

Daarnaast is er recentelijk geïnvesteerd in verduurzaming. Zo is de woning voorzien van zonwerend beglazing en zijn er in 2022 twaalf zonnepanelen geplaatst. Dit heeft geresulteerd in een EPA label A.

De diepe achtertuin is zonnig gesitueerd op het noordoosten en grenst aan een waterpartij. Je hebt geen directe achterburen, dus volop privacy!

Laat je verrassen door de ruimte en goede sfeer die deze woning te bieden heeft. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, want deze prachtige woning zal snel verkocht worden!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; U-vormige woonkamer, circa 51 m2; open keuken met modern keukenblok voorzien van fornuis, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser; bijkeuken met witgoedaansluiting; toegang tot ruime garage (25m2).

Indeling eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer circa 15 m2; slaapkamer circa 16 m2 (met toegang tot balkon); slaapkamer circa 10 m2; moderne badkamer met tweede toilet; ligbad, doucheruimte en badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping:
Ruime zolderkamer, vloeroppervlakte circa 29 m2, ook geschikt als vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- gebruiksoppervlakte 145 m2
- bouwjaar 1994
- perceeloppervlakte 375 m2
- EPA label A
- moderne keuken en modern sanitair
- 12 zonnepanelen (2022)
- waterontharder
- buitenschilderwerk mei 2023

Lees meer...
Streetview