Piccardtstraat 22, 9617AX HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 169.900 kosten koper

Woonopp.

87 m2

Perceelopp.

285 m2

Omschrijving

Starters opgelet! Een fraai gemoderniseerde en uitgebouwde twee-onder-een-kap-woning met houten schuur en zonnige tuin op het westen, gelegen op tien kilometer van het centrum van de stad Groningen. Door een aanbouw aan de achterzijde is de woonkamer met 10 m2 vergroot waardoor er ruimte is gerealiseerd voor een grote eethoek. De woning is zowel binnen als buiten goed onderhouden, geheel voorzien van kunststof kozijnen en voorzien van een nieuw pannendak (2013). Er is een nette keuken aanwezig en ook het sanitair is al eens vernieuwd. De aangebouwde berging is verbouwd tot een ruime bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De zonnige en zorgvuldig aangelegde achtertuin is circa achttien meter diep en biedt volop privacy (geen directe achterburen). Achterin de tuin staat een vrijstaande houten berging van circa 15 m2. Dit alles gelegen op een ruim perceel van 285 m2.

Kortom: een goed onderhouden starterswoning waar je zo in kunt! Echt een zeer nette woning!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; kelderruimte; woonkamer met open keuken (totaal circa 35 m2) en schuifpui naar de achtertuin; bijkeuken van circa 11 m2;

Indeling verdieping:
overloop met inbouwkast; badkamer met douche en vaste wastafel; drie slaapkamers van respectievelijk circa 10, 8 en 5,5 m2.

Vanaf de overloop is via een vlizotrap een ruime en beloopbare bergzolder toegankelijk.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 285 m2
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- uitbouw 2016, nieuw pannendak 2013
- nette laminaatvloeren door gehele woning
- nette wandafwerking (stucwerk/spacwerk)
- overkapping direct achter de aanbouw

Lees meer...
Streetview