Piccardtstraat 10, 9617AX HARKSTEDE

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

517 m2

Omschrijving

TE KOOP: VRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW onder de rook van GRONINGEN

Deze ruime VRIJSTAANDE semibungalow met tuin op het ZUIDEN is gelegen aan een rustige straat in Harkstede. De woning is vanaf 2011 geheel met smaak GEMODERNISEERD en UITGEBOUWD.
De woonkamer met haard aan de straatzijde en de ruime tuingerichte open WOONKEUKEN met o.a. kookeiland en diverse inbouwapparatuur, telt samen maar liefst circa 65 m2.
Door de aanwezigheid van een KANTOOR/slaapkamer op de begane grond is de woning LEVENSLOOPBESTENDIG te noemen en tevens geschikt voor THUISWERKEN. Op de verdieping treft u naast de moderne badkamer compleet met WHIRLPOOL- ligbad, stortdouche en wastafelmeubel, 3 slaapkamers ( waarvan 1 met AIRCO) en voldoende bergruimte aan.
De INPANDIGE garage met aparte schuur/bijkeuken en witgoed aansluitingen completeren het geheel.

De tuin is fraai aangelegd, met o.a. gazon, terras, schuur en overkapping, en grenst aan een voetpad langs het WATER van het fraaie uitbreidingsplan de "Borgmeren".
Er is op eigen terrein parkeergelegenheid voor meerdere auto's.


INDELING

Begane grond:
entree; toilet; werkkamer/slaapkamer; woonkamer, open keuken, schuifpui naar terras met overkapping; kast/bergruimte; inpandige garage met openslaande deuren; doorgang naar schuur met achterentree

1e verdieping:
overloop; vide; stook en bergruimte; 3 slaapkamers van respectievelijk 7m2 ,7m2 en 14 m2 ( gemeten op 1,5 m hoogte, vloeroppervlak is groter); badkamer met WHIRLPOOL- ligbad, douchehoek en wastafelmeubelHarkstede ligt op circa 10 autominuten van de stad Groningen, heeft goede openbaar vervoersverbindingen, winkels, scholen en tal van andere voorzieningen.


KENMERKEN

- huiskamer en keuken samen 65m2
- levensloop bestendig
- 5 kamers
- fraaie ligging
- energielabel c
- inpandige garage
- prima staat van onderhoud
- - € 10.000,-- SNN subsidie nog beschikbaar

Lees meer...
Streetview