Patrijspoort 54, 9733GK GRONINGEN

Woonopp.

127 m2

Perceelopp.

153 m2

Omschrijving

GEZIEN HET GROTE AANTAL REACTIES DIE WIJ INMIDDELS HEBBEN ONTVANGEN WORDEN VANAF maandag 3 mei NIEUWE AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGING OP EEN RESERVE-LIJST GEPLAATST.

WONEN IN HET GROEN! Aan de buitenste rand van Lewenborg, aan een kindvriendelijk woonerf gelegen ruime eengezinswoning (VIER SLAAPKAMERS) met een GARAGE en een diepe achtertuin. Aan de achterzijde grenzend aan een schitterende waterpartij met veel groen (Le Roy gebied).

Kenmerkend voor dit gedeelte van de wijk is de groene en zeer kindvriendelijk woonomgeving met scholen en diverse voorzieningen op loopafstand. Ook het natuur- en recreatiegebied Kardinge is vlak op de hoek!

Een ideale woning voor zowel starters als voor een gezin met jonge en/of opgroeiende kinderen!

Indeling begane grond:
entree/hal; toilet; bijkeuken (in voormalige berging); toegang tot aangebouwde garage; lichte tuingerichte woonkamer met open keuken, totaal circa 37 m2; vanuit de woonkamer is de diepe tuin de bereiken via een schuifpui;

Indeling eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van resp. circa 7 m², 13 m² en 12 m², nette badkamer (2014) voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet;

Indeling tweede verdieping: overloop, vierde slaapkamer van circa 12 m2.

De tuin is circa 15 meter diep (gedeeltelijk gemeente grond), heeft een tuinhuisje en een uitgang naar het achtergelegen gemeentelijk groen (Le Roy gebied).

Bijzonderheden:
- voorzien van kunststof kozijnen (2015) op begane grond en eerste verdieping
- keuken met inbouwapparatuur (o.a. natuurstenen aanrechtblad, 5-pits kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser (2020), koelkast, vriezer).
- 12 zonnepanelen, EPA label C

Lees meer...
Streetview