Pastorietuin 47, 9617ED HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 439.500 kosten koper

Woonopp.

212 m2

Perceelopp.

731 m2

Omschrijving

Op slechts 10 kilometer van het centrum van Groningen is het prachtig wonen in deze ruime vrijstaande woning, rustig en kindvriendelijk gelegen aan het einde van de straat. Met een woonoppervlakte van meer dan 200 m2, VIER RUIME SLAAPKAMERS en een bijgebouw met garage en GASTENVERBLIJF is dit nu wat je noemt een KAST VAN EEN HUIS!

De woonkamer met open keuken (totaal 95 m2) is zo groot en zo ingedeeld dat er eigenlijk sprake is van een woonkamer en een zij(woon)kamer. Deze zijkamer is eenvoudig af te sluiten en ook uitstekend geschikt als speelkamer voor de kinderen, praktijkruimte of kantoor aan huis. Op de verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers (respectievelijk circa 15, 17, 14 en 27 m2 vloeroppervlakte), een vier-persoons sauna en een ruime, complete badkamer met onder andere een hoekbad en een tweede toilet. Over de gehele bovenverdieping is een enorme bergzolder aanwezig (60 m2 vloeroppervlakte) bereikbaar via een vlizotrap.

Voor familie en verre vrienden biedt de verdieping van het bijgebouw uitkomst: hier bevindt zich een gastenverblijf met eigen douche en toilet.

Kortom: het perfecte familiehuis met talloze mogelijkheden!

NB. buitenschilderwerk wordt voor rekening van verkoper in voorjaar 2020 professioneel uitgevoerd (offerte aanwezig en voor koper ter inzage).

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer met half open keuken, totaal circa 95 m2; schuifpui naar overdekt terras van circa 11 m2;
bijkeuken;

Indeling verdieping:
overloop met vide; vier slaapkamers van respectievelijk circa 14,15,17 en 27 m2 vloeroppervlakte; vier-persoons sauna; inloopkast met witgoedaansluiting; badkamer van circa 14 m2 met een hoekbad, douche, dubbele wastafel en een toilet; vlizotrap naar bergzolder (60 m2 vloeroppervlakte)

Bijgebouw: garage van 20 m2; werkruimte van 16 m2; op de verdieping een gastenverblijf van circa 24 m2 met douche en toilet. Het bijgebouw heeft een eigen c.v. installatie.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 731 m2
- woonoppervlakte 212 m2
- tien zonnepanelen
- hout gestookte hottub in achtertuin

Lees meer...
Streetview