Pastorietuin 14, 9617EE HARKSTEDE

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

601 m2

Omschrijving

UNIEKE VILLA OP PRACHTIGE LOCATIE NABIJ DE STAD GRONINGEN!!

Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa op een mooie locatie in de wijk De Borgmeren in Harkstede. Bij de bouw van deze in het oog springende villa, met stijlkenmerken van de Amsterdamse School en Het Nieuwe Bouwen, is aan alles gedacht.

Zo is de villa levensloopbestendig door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. De twee slaapkamers op de verdieping met een tweede badkamer en een separaat toilet maken het huis ook prima geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen. De woning is onderhoudsarm door het gebruik van kunststof kozijnen. Gelegen op een kavel van 600 m2 is de tuin mooi van afmeting en niet te bewerkelijk. De aangebouwde garage is inpandig bereikbaar en groter dan standaard (8,50 meter lang).

Vanuit de erker aan de voorzijde is er een fraaie zichtlijn richting het meer. De ruime woonkeuken is prettig licht, heeft een in 2015 vernieuwde luxe keuken, en openslaande deuren naar het zijterras op het zuiden. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Schitterend is de entree en het ruimtelijke trapportaal naar de twee verdiepingen. Op de tweede verdieping is een zonnig dakterras gerealiseerd met fraai uitzicht richting het meer.

De tuin is met zorg aangelegd en heeft als blikvanger een schitterende dakplataan die zomers schaduw biedt op zonnige dagen. Het terras aan de achterzijde is deels overdekt.

Voor de liefhebber die een karakteristiek woonhuis zoekt op een rustige locatie nabij de stad Groningen, is dit een uitgelezen kans!
Direct naast de woning is er toegang tot een wandelgebied rond het meer. Ook het meer zelf biedt ruime mogelijkheden tot recreatie (zwemmen, vissen, zeilen, kanoën, etc). Op slechts tien minuten van de stad Groningen vind je hier het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het wonen in een dorp en het bruisende stadsleven binnen handbereik!

Harkstede heeft goede winkelvoorzieningen, twee lagere scholen, kinder- en naschoolse opvang, prima sportaccommodaties en busverbindingen met de Stad Groningen. Het centrum van de stad Groningen ligt op fietsafstand (tien kilometer).

Indeling begane grond:
entree; ruime hal; toilet; woonkamer (circa 39 m2) met houtkachel; woonkeuken (circa 23 m2) met luxe keuken (2015) met inbouwapparatuur, inloopkast met witgoed aansluiting, openslaande deuren naar het zijterras en toegang tot de achtertuin; slaapkamer (circa 16 m2) met aansluitend een complete badkamer met ligbad, douche en twee wastafels; vanuit de hal is de garage bereikbaar (met elektrische overheaddeur).

Indeling eerste verdieping:
Ruime overloop/vide; separaat toiletruimte; tweede badkamer met douche en wastafel; slaapkamer van circa 13 m2; slaapkamer van circa 11 m2 met een ruime inloopkast;

Indeling tweede verdieping:
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar zich een dakterras bevindt van circa 14 m2.

Bijzonderheden:
- moderne luxe keuken (2015) met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koel- vriescombinatie
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR+)
- tien zonnepanelen aanwezig, energiezuinig huis, voorschot gas/electra slechts € 103,--

Lees meer...
Streetview